- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя иска да се запази девствена до сватбата си
Приятелката ми е на 19,аз съм на 20.Заедно сме от година и няколко месеца.Тя е девствена,аз не съм.
Много я обичам.Но има един проблем,тя иска да се запази девствена до сватбата си(преди да питате,не е мюсюлманка),уважавам решението й,но просто в последните месеци не издържам и ставам по-раздразнителен,което води до скандали.Все пак секса е едно от най-важните неща в една пълноценна връзка.Мислил съм и варианта със сватбата,но сме твърде млади за брак,а и имаме да учим.Не знам какво да правя,нуждая се от съвет.Обичам я много,уважавам решението й,но не мога повече без секс.![]()
Нека я пази, когато настане световен катаклизъм, ще може да я размени за Харибо с вкус на чапла.
n00bs
Да бе иска да се пази. Дрън дрън. На мен тези ми звучат само и единствено като "няма ти да си ми първият". Сигурен ли си, че е девствена?
Да,сигурен съм,че е девствена.
Тя ме обича,както и аз нея,за първи път имам връзка с толкова умно и възпитано момиче.
Всичко е хубаво,но без секс..Както споменах по-горе,ставам много раздразнителен в последните месеци и се караме почти всеки ден.Твърде религиозна е.
100% е мъж, виждал ли си й акт за раждане, лична карта ?
n00bs
Родителите и са приятни хора,но са твърде религиозни,точно като нея.Дали на това се дължи,че не иска да прави секс?
Виждам я като нещо много повече от секс кукла,обичам я със цялата си същност.
В същото време се чувствам виновен,че искам секс,сякаш не я обичам достатъчно,за да изчакам
Кажи и че я напускаш заради това да видиш как ще ти пусне.
Ами отзад бре момче.
Другото ми предположение беше сектантка.
n00bs
Тези твърде религиозните винаги са така. Или намерете решение на проблема (да, вие 2мата, не ние от форума), или се разделете.
Welcome to the Jungle...
Каква религия изповядва?
Много миризлива тема, съмнява ме да има истина в нея.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мисля, че в 21 век филма на приятелката ти е абсурдно нереален...
Или да ти даде да си оправяш някоя друга, или я оставяй.Колкото и да я обичаш, просто ще я потърпиш още няколко месеца и ще я оставиш.Тогава какъв е смисъла да си похабяваш времето с нея?
Колкото и да звучи странно, наистина има такива хора. Имах една съученичка, която беше същата. Беше християнка, но ужасно религиозна. Отиваш ѝ на гости виждаш цялата им къща в икони и тн. Пости и то ужасно стриктно. И не прави секс. Не иска и да чуе преди сватбата. Имала е гаджета, все готини момчета са били, умни, приятни. Но най-много да им даде целувка или гушкане.
Ако и твоята приятелка е тооолкова религиозна и не можеш да ѝ повлияеш на мнението, просто ... не виждам как ще ви се получи. Сексът е важен, а и не сте на по 13. В един момент ще ти тежи много липсата на секс. А и тия прекалено вярващите все си имат някъв бъг. Ако ти нямаш нейните разбирания в последствие може да ви се появят проблеми.
А и като сте на 19-20 какъв брак? Най-вероятно не сте способни да се издържате сами, образованието е по-важно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5