- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- импотентен ли е??
повече от една година се занимавам с едно момче с което до сега не сме правили секс ,защото никога му става.. или му става но не успява да се задържи и пак клюмва.. Като съм го питала за това, защо е така той отговаря не знам.. явно имам някакъв проблем, казва че му е хубаво но не може да го задържи.. За известно време беше заминал извън бг и като се върна пак говорихме за това и ми каза,че имал малко червени кръвни клетки които не му достигали за да го задържи.. Също така той е и малко наркоманче.. Не знам дали е от наркотиците и тревата... но към наркотиците не е толкова редовен.. Въпроса ми е импотентен ли е.. ?
може на всичко отгоре да е гей
Ами, виж, възможно е, да не се възбужда достатъчно, за да получи ерекция.Да, по данни, от изследвания на колеги, прекомерната употреба на марихуана в някои случай води до полови проблеми и импотентност, но това е в случай при продължителна употреба на билката.Колкото до другите видове наркотици, по-скоро не въздействат осезателно върху либидото.Дори е доказано, че при употреба на метаамфетамини и в частност на MDMA(екстази) или алкил нитрити - попърс(което се счита и за афродизиак), увеличва удоволствието от половия акт.Но пак на въпроса ти!Съпътстващи неврологични, хормонални или сърдечно-съдови заболявания водят до проблеми със задържането на ерекцията.Относно "малкото червени кръвни клетки".Те не са причина за импотентност, по-скоро недостиг на тестостерон.Така че, смятам че те е излъгал, защото, когато на някого направят изследване, което показва занижени стойности на даден физиологичен показател, той по-скоро би споделил главната причина или диагноза, провокираща тези стойности, а не по-маловажното обстоятелство, " че не му достигат еритроцити" и за това не може да вдигне самолета.Та в отговор на въпроса ти - трябва да се направят изследвания, за да бъде остановена потенциална импотентност.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
Има малко мозъчни клетки, които не му позволяват да го задържи.
Едва ли проблема е физически ако е млад. Аномалии на кръвта могат да причинят импотентност, ама ако е на 40 примерно. По-скоро проблема е психически. Въпреки че щом от една година нито веднъж не го е вдигал не знам, бих го посъветвал да отиде на лекар - било то уролог или психолог. Или най-добре ти поговори с него вместо да питаш по форуми