.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на Mirrela.

Цвят на косата

Здравейте.Вероятно има подобни стари теми и съжалявам ако се повтарям,но това е положението.
    https://31.media.tumblr.com/b7a8aa89...0v9qo1_500.jpg - искам подобен цвят на косата.Не син,но подобен.Както виждате на картинката по-горе косата и е в два нюанса на синьото може би,а може и горния да е по-зеленикав.Та въпроса ми е с каква боя трябва да се боядисам,за да постигна желания ефект?И дали от един път ще стане или ще трябва да се боядисвам няколко пъти?
    Благодаря предварително.

Честно да си призная възможно е и бояда да е една и съща, а просто отгоре да е върху естествената ѝ коса, а отдолу да е изсветлявано преди това.
    Твоята коса каква е?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Много тъмно русо.Отива към кестеняво.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Ако не се бъркам,това е "омбре". Как се прави омбре? <линка> .. дано да съм помогнала.

http://www.zajenata.bg/%D0%BA%D0%B0%...video2586.html

i az iskam da popitam ..smisul che iskam da se boqdisam chervena,tumno cherveno .. no ne sum mnogo sigyrna che shte mi otiva tui kato sum s bqla koja i zeleni ochi kosata mi e kusa ,predi vreme bqh se postrigala bob kare i sega kosata mi porastna no mislq pak taka da se postrija no ne tolkava skosena na vrata ... nqkak m/y kare i prosto cherta .... i che iskam da smenq cveta no ne sum sigyrna dali da e cherveno,makar che mnogo iskam da e cherveno

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от titinka8 Виж мнението
    i az iskam da popitam ..smisul che iskam da se boqdisam chervena,tumno cherveno .. no ne sum mnogo sigyrna che shte mi otiva tui kato sum s bqla koja i zeleni ochi kosata mi e kusa ,predi vreme bqh se postrigala bob kare i sega kosata mi porastna no mislq pak taka da se postrija no ne tolkava skosena na vrata ... nqkak m/y kare i prosto cherta .... i che iskam da smenq cveta no ne sum sigyrna dali da e cherveno,makar che mnogo iskam da e cherveno
    Значи мислиш, че червения цвят не отива на хора със светла кожа и зелени очи ли? Или искаш да ти казваме колко им отива и т.н.? Можеше и да дадеш своя снимка, не сме ясновидци все пак. И кирилицата е задължитлна!

ам някой може ли да ми каже горе долу колко ще ми струва едно обезцветяване на косата със боядисването

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    45-50 лв.

Виж в сайта на На тъмно (или самият магазин, ако ти е близко) там има синя боя...
    Това, както казаха е омбре,обаче в синьо...

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от NeutralMilkHotel Виж мнението
    Виж в сайта на На тъмно (или самият магазин, ако ти е близко) там има синя боя...
    Това, както казаха е омбре,обаче в синьо...
    да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си