- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да ме забележи и как да съм сигурна дали има нещо?
Правете повече неща заедно. А ако правите вече достатъчно неща, то може би просто трябва да направиш крачка към интимността. Докосване, прегръдка, комплимент.
"Беше ми много приятно с теб тази вечер. Хайде утре вечер да излезем само двамата еди къде си...". Това е пример, как можеш да подходиш. Има и много други възможности. Подобно изказване дава недвусмислен сигнал към другата страна, че имаш интерес.
Приготви се за продължението. Вариант едно той приема - трябва да имаш идея къде да ходите и какво да правите - нещо, с което да се забавлявате и да има емоция. Вариант две той отказва. След време може пак да опиташ или ако просто няма интерес да не си трошиш мислите и нервите напразно.
Когато двама души имат интерес един към друг, то се подразбира от ситуацията. Съгласяване с другия в точния момент, повече усмивки и шеги, "неволни" докосвания, влажни погледи и други.
Не се притеснявай да му покажеш, че имаш интерес към него. Той може никога да не си е помислял нещо подобно за теб.
Когато даваш сигнали не давай такива, които ти си мислиш, че работят, а намери тези, които наистина се разбират от другата страна, като такива.
Поздрави!
BeTheOne