.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: помощ!!!!!

помощ!!!!!

От една година пуша нашите не знаят, мама работи в чужбина и утре си заминава. Тази вечер отидох да си купя цигари от магазина (единични) и бащата на най-добрата ми приятелка май ме видя, пък те се разбират чудесно с нашите и ме е страх да не каже на тях. Иначе мъжа в доста директен и не съм сигурна дали ме видя. Какво да правя. Не искам да казвам на мама, защото утре си тръгва и не искам да мисли за мене, да е напрегната. Не знам какво да правя ако можете някакъв съвет да ми дадете ....
    Последно редактирано от lyslhn : 02-21-2014 на 16:40

Мега фен Аватара на RapExotic
    Спокойно, няма да и каже. И ти не и казвай. Но все някога ще разбере и по-добре да е от тебе.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Но все някога ще разбере и по-добре да е от тебе.
    Майката на една приятелка пуши от 17 годишна и нейната майка още не знае (20-тина години по-късно). Иначе, не ме разбирай погрешно, по принцип е вярно, просто се сетих за този случай и реших да го кажа.

Он: За какво ти е да й казваш? След като утре си тръгва няма кой знае колко време да й каже, а й приятелката й също няма да иска да я занимава с такива неща преди пътуването.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Според мен няма да каже

Голям фен Аватара на Dusty
    Мисли така: каква ще му е изгодата, ако каже на майка ти - никаква. След като казваш, че човекът не е някой идиот, не виждам причина да каже, но все някога майка ти ще разбере.

Едит:Виждам, че темата е от 2 дни, какво стана, майка ти разбра ли ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си