- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голи снимки
Здравейте.
Искам да попитам дали някоя девойка някога е намирала голи снимки на други момичета в компютъра на приятелят си,понеже аз имам такъв проблем и не знам какво да правя.
странното е 4е не знае6 ко да праи6 а не 4е си намерила голи снимки ;д
Проблема ми е че си има приятелка в случея аз.За кво са му тези снимки
Еми причините са много
Втората е , че просто на човека му харесва , ко толкоз ?, това че има такива не значи че не те харесва ...
Единственото, което може да направиш е да се радваш, че снимките са на момичета, а не на мъже.
По-унизително би било, ако намериш свои голи снимки, които той ти е правил, в нета.
Welcome to the Jungle...
Ами ако са на негови предишни гаджета и аз мисля, че е проблем (като нали за голи снимки говорим, не за снимки по принцип). Примерно ако са снимки на разни модели, плеймейтки и т.н. не би ме притеснило, но иначе да.
И ако са снимки на момичета, с които е бил, наистина (както ти е написал Dark Templar) внимавай и ти да не се озовеш там. Кой знае и с кого ги гледа, на кого ги показва и къде ги качва, щом не ги е изтрил, когато всичко е приключило.
Ама да не се впускам в свободни разсъждения![]()
Снимките не са на модели или на момичета,който никога няма да види.
Снимките са на тинейджърки не мога да кажа коя каква е защото не ги познавам,но по-начина по който са се снимали може и да ги наричат така там от където са.
Последно редактирано от Ivon12g : 02-22-2014 на 09:21
И к'во? Явно ги има от по-рано от началото на връзката ви. И просто не ги е изтрил?
Специално за една снимка беше я мернал в фейсбук и ми я показа да видя тази как се е снимала и едва ли не беше възмутен,но в последствие се оказа,че даже си я е свалил.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ами може да му харесват голите неща по принцип, отдавна е доказано, че в мъжете е вродено воайорствито, оа в жените - ексхибиционизмът! Ако му харесва това - какво толкова
ако обаче са момичета с които се среща - питай го защо. Може да иска да го прави с много жени - тогава прецени ти такъв мъж ли искаш или само да ес тебе
на мене не би ми било зле, но само ока си признае и си ми казва всичко