- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голи снимки
ами може да му харесват голите неща по принцип, отдавна е доказано, че в мъжете е вродено воайорствито, оа в жените - ексхибиционизмът! Ако му харесва това - какво толкова
ако обаче са момичета с които се среща - питай го защо. Може да иска да го прави с много жени - тогава прецени ти такъв мъж ли искаш или само да ес тебе
на мене не би ми било зле, но само ока си признае и си ми казва всичко
Ами зависи от много работи,най-вече от това какви момичета са на снимките,но снимките не са облечени и е проблем.
Ами какви са... голи и секси хахах.
До колкото ми е известно не ги познава,но наистина трябва да му е харесало това,което вижда за да ги свали и да се опита да ги скрие от мен.
Исках да си изпратя снимки,който ги нямам, и когато натиснах десен бутон на папка ми излиза какво последно е отваряно,така стигнах до тях.
И какво, вече вдигна ли му скандал по въпроса или все още си траеш?
Welcome to the Jungle...
Ти май току що откриваш топлата вода. Всеки мъж има такива колекции от снимки в компа си. Аз като прочетох темата, първоначално си помислих, че има голи снимки на бивши гаджета, приятелки и познати. В такъв случай не би било редно, ама иначе не виждам проблем. Пък и голи, голи колко да са голи? Предполагам повечето са по бельо или най-много по цици.![]()
Щеше да е нормално,ако е имал такава колекция още от преди да сме заедно.Той ги има сигурно от месец,два.
И не снимките са голи в буквалния смисъл на думата.
Ако ми се налага да крия нещо от някого на собственият си компютър, в собственият си дом или ще се предам на полицията, 'щото явно правя нещо ужасно лошо, или ще поискам ограничителна заповед срещу този някого...
Аз лично си имах уж фап фолдър с над 1000 различни алтернативни мацки тип суасайд гърлс, обаче си останах само с това да им се наслаждавам естетически. Не знам...И аз съм гола и секси. Все се каня да се комплексирам, ама не ми се получава.
На един бивш с по-галантен стил на общуване и аполонова красота пиклите директно след няколко чата си пращаха голи снимки...И двамата се смяхме много. Аз лично настоявах да си ги пази, 'щото компроматите са си компромати....
Никоя от тях не изклати, дори след като се разделихме. Логично, за какво му е?
Тия моделките, плеймейтките, актрисите...И да искам не мога да се сърдя за такива снимки.
Та, питам...Авторке, какъв ти е проблема? Обясни ми, защото честно не разбирам.
Единия ми проблем, е че се е опитал да скрие тези снимки от мен,другия,че щом се е опитал да го направи е искал да си ги гледа понякога,когато не сме задно!За какво му е да гледа такива снимки нали пред мен се прави на възмутен от тях това един вид си е преструване! Нали може да гледа мен и то не само на снимки за какво му е.
Ти май го ревнуваш от снимките :0 Това е много готино. Значи много го обичаш. Защо не го попиташ на базик, за какво са му тези снимки? Няма смисъл да му крещиш или да се ядосваш. Пък и той не ги е скрил от теб, а просто не ти ги е показал. Представи си колко неловко би се получило ако ти каже "Ела да ти покажа к`ва колекцийка от голи снимки на разни мацки си имам". Все пак това са само снимки.
Ти откъде знаеш откога ги има?
Welcome to the Jungle...
Не знам с точност,предполагам.
Едната снимка ми я показа в интернет преди месец два,както казах по-нагоре пред мен се направи на възмутен,но вътрешно не е бил.
Постни една от снимките.