- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голи снимки
Момчета, вие се подкрепяте 1 друг, защото за вас това е нормално и нас не би ни обидило по никакъв начин. Мисленето на мъжът и жената е съвсем различно. Аз лично моя ще го скърша. Нека си тегли снимки на разни известни модели и т.н., но да е с мен и да гледа на някоя кифла развратните снимки във фейсбук и да си ги изтегли, това би ме обидило.
Както и да е, радвам се че нямам такива проблеми. Харесва ми да знам, че намира всичко, каквото му е нужно в мен.
Точно!Различно е мисленето между двата пола.
Иска ми се и аз моя да го скърша,но не искам да се караме излишно!Ще го запазя за себе си и ще се надявам да не намирам нови и нови.
Сигурна съм,че му давам всичко от което се нуждае и най-важното знам,че не би изневерил.
А тази работа с снимките ще си премълча.
Няма, а и не крие снимки от мен.
Има една папка с разни голи модели, които качва в една страница във фейсбук. След което някои трие, някои оставя.
И има разлика. Неприятно е да знаеш, че има интерес към някоя, която може да види всеки ден на улицата и в съзнанието си да иска да я из*ука. Друго е на някоя, за която всеки един мъж си мечтае, но никога няма да има.
Мнооого съм ревнива, така че и да ме питаш какъв ми е проблема примерно за такива неща, някои хора просто сме така устроени, не мога да го променя, а той се съобразява много с мен и не прави неща, които биха ме обидили и които биха били причина за скандал. Достатъчно му беше една раздяла за 6-7 месеца, така че да си кротува.![]()
Изневерил ли ти е ? Не!
Тогава ,не виждам проблема .Ако вече спре да се възбужда от теб тогава се притеснявай.
Това са просто едни снимки ,едва ли са по-важни от теб.
Доста хора си имат подобни папки .
С възбуждането нямаме никакви проблеми.Случвало се е 2 пъти за година и половина по време на секс да му спадне,но това е нещо нормално понякога се случва.Може и да няма поводи за притеснения за снимките,но не ми стана никак приятно,когато ги видях.
Нормално е да има колекция с голи снимки на жени. Мисля, че го ревнуваш и те е страх да не го загубиш. Мислиш, че не те харесва толкова много, колкото мацките от снимките на компютъра. Спри с тези мисли.
То на думи винаги е много лесно да се каже как ще реагирате или как трябва авторката да се чувства, ама на никого няма да му е приятно да види комшийката Пенка лъснала гола на екрана на възлюбеният.
Нека намеря нещо такова на компютъра му и просто няма да разбере от къде му е дошло. Далеч съм от идеята, че съм най-красивата, но след като е взел решението да сме заедно ще се съобразява, ако ли не, да ходи с оная голата от снимките.
Не е вманиачаване,ако имаш приятелка и ти пука достатъчно за нея ще ти бъде неприятно да намериш нейна колекция с снимки на пениси да кажем на момчета,които всеки ден може да види по улицата.Особено,ако колекция е от 1 месец,а вие сте заедно от година и половина! Ако пък намериш нещо такова и не ти е в мислите след това ти е все тая какви са , на кой са и защо са там.
Ндам,не е готино.Най-тъпото всъщност е,че пред теб се е направил,че се възмущава.Ако примерно моя приятел ми покаже така някаква снимка във фейсбука и ми каже,че мацката има хубаво тяло,бих го приела,та дори и да ми стане неприятно.Ама това да ти се прави на много морален и след това да си се наслаждава говори много за характера му.
Да това е нещото,което най-много ми направи впечатление. Показваше ми снимката с присмех и ми казваше ''Боже какви хора има..как може да се снимат така'' и след това,като я видях свалена осъзнах всъщност,колко и се е насладил щом я е свалил и е искал да я види повторно.
Да не кажа, че всяко момче е свалило или гледа снимки на голи мацки в нета.
Колко момчета познавам имат тъмблър примерно, щото са чули, че някоя мацка пуска яки снимки/еротик анд со он../.
Да не говорим колко от тия изгледани снимки са ги възбудили и т.н.
Хубаво момиче, яки извивки, ако ще и курва да е, ако не я познава(пък и да я познава), има голям % вероятност да го възбуди, да не говорим за другата част.
Мен ще ми е все тая, стига да не ги познаваме лично тия мацки и двамата. Тогава ще ми стане кофти, може би, но само ще го питам защо ги има тия снимки и т'ва е. Ако ми каже истината няма да имам проблеми. Всеки е човек и всеки има нужди. Ако тръгне да изневерява с въпросните мацки, тогава е друго нещо.. мдам.
*сън*
Не искам да мисля за тези неща от сорта на това дали се е възбуждал,докато ги гледа и т.н.
Искам да знам и да се надявам да не е имало подобни действия.