- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Незнам какво да правя
Здравейте! На 16 съм и с приятелката ми ходим доста сериозно, скоро ще пристъпим към сексуален акт, но нещо не съм наясно как стоят нещата. Трябва ли преди да " действам " да направя един тек от св*рка например, и след това да действам или мога направо, моля помогнете, благодаря предварително!
В секса няма трябва и не трябва. Правите тва което ви е яко. Иначе не, свирка най много да се възбудиш ма не и да свършваш. Нали все пак трябва и приятелката ти да свърши
В тази насока този клип може да е доста образователен : http://www.youtube.com/watch?v=q64hTNEj6KQ
Първия път не ти давам повече от 2 мин, втория малко повече, докато разбереш къде се намираш !
Първо трябва да я възбудиш. Второ трябва ти да се възбудиш. От там нататак можеш да правиш каквото ти харесва.
Свирката не е задължителна...свирката е ако приятелката ти желае. Кво означава " да действам направо" ? Действаш както можеш и най-вече както на приятелката ти и на теб ви харесва.
Ако ще си й първият - задължително трябва да я възбудиш, за да е влажна! От там нататък - кой на кого ще си завира лицето между краката: както го усещате, няма строго определени правила...