Хора, моля ви кажете ми няк'ви упражнения за дупе, защото не е нормално да нямам 16 год. и задника ми да е толкова отпуснат. Аз правих такива http://www.klip.bg/8-%D0%BC%D0%B8%D0...2c0711f1f.html , обаче нямаше ефект.![]()
Последно редактирано от obichka : 02-22-2014 на 21:52
колко време си ги правил/а ? защото ако 2 дена ги следваш няма как да стане , трябват месеци и зависи,може и година
Правих ги г/д месец, ходя 2-3 пъти седмично на фитнес и се опитвам да спазвам здравословен начин на живот.
2 пъти на седмица за фитнес нищо не е. Поне 4 пъти на фитнес седмично. Тези 8 мин нищо не са. Нищо чудно че няма резултати. Най-важното е храненето трябва да се храниш възможно най-здравословно. И най-вече имай търпение - месец не е достатъчно да видиш кой знае каква разлика.
За дупе и крака най-ефективни са клековете /с тежест/. И да, 2 пъти наистина нищо не е.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
И 3 пъти за фитнес са добре, стига да не правиш тренировки в последователни дни. Не съм ти гледала видеото, но за дупе и крака основното са клекове, напади и изкачване на стълби. Клекове вече пък има 20000 вида, все ще си харесаш 2-3. И трябва накрая да си изтощена, а не леко натоварване и да искаш ефект. Плюс това един месец нищо не е.