- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- tl;dr
Предчувствам че след епик финала тирехеб ше ми предложи браГ
твърде вероятно, аз съм ценител на изкуството
МЕЦЕНАТ, дори
И този ден започна напълно нормално за ГосподЪТ-ХристоС и стана с усмивка, и погледна през големите прозорци на северната си спалня. Прикова поглед право към колибката на Мексиканските гей-дружки и разтърка замислено брадичка, без да сваля ни поглед, ни усмивка от Божието си лице. После се засмя малко по-щастливо и закрачи към банята, за ежедневната рутина.
А в същото време, в тая колибка, Хосе тъкмо се бе завърнал от междуселските си приключения. И той изглеждаше много щастлив, засмян до ушите, направо си грееше сладурът, но се стараеше да прикрие това, за да избегне неудобни въпроси. Обаче.
-de be6e mindil
Хосе се сепна, като се обърна само с една събута и една полу-развързана обувка.
-zdrasti ne znaeh 4e o6te si buden - заекна Хосе.
-mi sig sam znae6 4e imam vajna rabota, otivam da si praa kafe. - каза кисело Пабло и се залови да си харесва чаша.
Хосе въздъхна, сякаш тайната му беше наполовина разкрита и после и той се присъедини при Пабло в кухнята.
-znae6 li.... - поде Хосе - trqbva da ti kaja ne6to.
Пабло вдигна поглед от чашата си със кафено-захарна смес и го погледна многозначно.
-ograbiha me. - смръщи се Гарсиа и захвана да бърка нещо в тенджерата, за да избегне авквард eye contact.
-em br
Хосе въздъхна тежко, като нарочно стоеше с гръб към авера си, който пък продължи да си бърка в чашата, като добави вече горещата вода и се върна към супер-компютъра си.
Истината беше, че Хосе беше пръснал всичките пари по мъжки феи, защото толкова се беше разюздал за 24 часа, че си спретнаха оргия с новата любов. Тайната любов.
А после погледна към Пабло, който изглеждаше невъзмутимо, сърбайки от кафето и пишейки разни сложни комбинации от variables за чалга мп3-ки.
Сякаш изглеждаше невъзможно да бъде ядосан/разтревожен или изобщо да чувстваше каквото и да било към Хосесито, а само го използваше за "играчка". Но Хосе разбра, че това му е вече дотегнало, и на свой ред трясна вратата на стаята, в която Пабло се намираше.
От което самият Пабло се сепна, като намали Милко Калайджиев от копчето на дясната тонколонка и погледна към вратата. А от другата й страна Хосе се беше смръщил дотолкова, че пара взе да излиза от ушите му и излезна настървено с типичната си женствена походка, но този път - ядосана. Което беше... нещо ново.
Продължи да върти дупе из градината, като подритваше всяка една кокошка по пътя и да бута всяка една овца, която го погледнеше насреща.
Обърна се към кирпичената постройка и изкрещя с цяло гърло:
-IZLEZ PABLO. DA SE RAZBEREM PO MAJKI.
ISKAM DA GO CHUESH I DA GO ZAPOMNISH! IZNEVERIH TI!!!11!1!!!!!!1!!!!!!!!1!!!!!!!!!!!
ZA6TOTO SE 4UVSTVAH NEDOOCENEN I IZPOLZVAN KATO TI NE POKAZVASHE I KAP4ICA LUBOV KAM MEN!!!
MAINATA TI!!!!!NAPUSKAM TE!!!1!!!!!!!
При което Пабло просто се подаде от задния вход, погледна безизразно Хосе за около 4-5 секунди стояха двамата неподвижно и се гледаха. Просто се гледаха. Хосе бе свил юмруци от яд и трепереше от гняв, но Пабло си бе все тъй невъзмутим.
И просто така му показа среден пръст, без да сменя изражението си.
Хосе се изкрещя фалцетно и Пабло тръшна вратата.
Всичко приключи.
Този съюз не беше изгоден.
Този съюз не беше здравословен.
Този съюз просто трябваше да се прекрати... все някога.
Обиденят Хосе рейджна още повече и побягна из бориките като животно с бяс/ или прилив за живот нз и тръгна към селото. Ама преди тва взе да търси магически гъби.
Тук гъбка, там гъбка, Хосе щеше да запомни този момент като по-добър.
Набра си цяла шепа, или две
гъбки, за сутрешно мезе.
Слънцето леко припичаше,
а Хосе си мозъка обричаше.
Или рано беше, май за сефте,
но мозъка на Хосе
щеше да е на кюфте.
Захвана се после с некви мазни гей-маймуни, но директно го елиминираме от историята, защото е пълен глупак.
Стана по-хардкор наркоман и се забърка с разни инфектирани неблаодарници.
Чувстваше се толкова ДОБРЕ! О ДА, ТОЛКОВА ДОБРЕ!
Този power up му даде силата да преодолее още в онзи момент болната си любов по Пабло и да сложи начало още оттогава на разюздания си живот!
ЩАСТИЕ__.JPEG
Ооооооообаче всичко вървеше наред, в онзи момент всички се чувстваха някак удоволетворени от развитието.
Пабло се чувстваше рилийснат, само дето сега избягваше чалга баладите, за да прекрати възможни лоши чувства и да го депресират.
Затова си пусна Галена - Дай ми и си начерта 4 метрови 2 линийки и започна да врътва страшен чалга купон, у тях.
Със себе си, него и него.
Да.
Дочул гълъбът тая олелия и решил да се дотътри да види кво се случва.
-kvo sta Pablo ne6to neestestveno se darji6.
-PRAZNUVAM SEGA PARVITE DNI OT RAZDQLATA - припя той и ощипа гълъба за крилото, като му поднесе един джин с тоник под човката и му каза - NARGILETO E V DRUGATA STAQ, BEGI VZEMI I BONGA.
Гълъбът припна от радост и се ухили като пълен майнак и набързо донесе двете приспособления.
ПЪЛЕН КЕФ.
Обаче и ГосподЪТ беше много щастлив.
Виждате ли как след един много кофти период, за който Хосе беше разочарован от Пабло, че не му обръща внимание, а Пабло на свой ред пък разочарован, че Хосе се държи дистанцирано-обидено...
И гълъбът един такъв сдухан... с жена му се оправили, разказал на Секскобар, че й врътнал една френска, после тя му врътнала едно фелацио и изведнъж почувствали химията отново на лице.
А Христо-Господен а.к.а. ГосподЪТ Всевишний ли?
Еми сега главният му враг му изглеждаше малко по-уязвим, което не беше точно така.
Може би дори обратното.
нз.
нз
Та сега Ицката-Господен си приготвяше млечен шейк, а на ръба на чашата му беше закрепено едно човешко око-за цвят. Сръбваше си от сламчицата кокетно, като въртеше глава в такт като госпожица, кръстосал крака на шезлонга в Едем и хвърли кос палав поглед към гостите си.
Това бяха Пегасъсът и Флейта.
-kak ste dnes mainaci hubav den e mislq 4e ne6tata potragvat, 4uvstvam se po optimiziran i 6tastliv.
-a horoskopa li si 4ete? - попита Пегасъсът.
-ne ve i az sutrinta 4etah edna statiq v Jurnala. - каза Флейта.
-glupaci, prosto se sabudih taka i se konsultirah s maika Mime i tq kaza 4e 6tom az go 4uvstvam dobre zna4i to naistina 6e e dobre. Edin vid se6 se az predizvikvam sabitiqta, vij 4e nebeto e sinio kogato sam 6tastliv.
-az misleh 4e vinagi e sinio - сепна се Флейта от недоумление.
-da ve tapak, iskah da kaja 4e e 4isto.
-hm - измрънка Пегасъсът - dnes zabravih da si kupq Cosmopolitan a e kraq na meseca.
-Dekemvri brat4e.
-da e, sq nakraq na meseca izliza broi za idniq takav.
-Poznaite koi skoro ima rojden den - изкикоти се Ицкътъ развя ветрилце да разхлади парещото си от радост личице.
-A NZ - каза Флейта - ama 6te ima li ku*vi?
-A NZ - отговори ГосподЪТ.
-a poznai az kvo 6e ti kupa ako dovede6 takiva - ухили се дяволито Флейта-та - NOV UPDEIT NA VSQKA EDNA CHALGA PESEN SASHTESTVUVALA NQKOGA!
-OMG! - развихри се ГосподЪТ и се разтанцува и размятка из целия Едем (16м²). - PUSNI AZIS ZA CVQT11!!!!!1!! - нареди той и взе да се кърши неудържимо в компанията на птичките, тревичките, и двамата си гостенина. - TOVA ME KARA DA SE 4UVSTVAM O6TE PO MOTIVIRAN!!!!!1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1!!!1
-ZNAM ZNAM - развика се Флейта, защото Пегасъсът бузеше буферите на маХ.
Бтв Пабло Секскобар е дълбоко привързан, но просто не знае как да си показва емоциите :/
МА НЕ ВЕ
щото съм уморен
и ме боли главата
И ЗАБРАВИХ ЗА МОМЕНТ
кои беха ФЛЕЙТА и оня другия
ОНЯ С КОНЯ
така се изгуби малко от магичността като сложи снимки
досега беше въпрос на въображение :С
Знам
НАРОЧНО
ама пабло немаше как от началото трябваше да знаеш как изглежда
е честно казано не знаех как е изглеждал пабло ескобар