.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

страх от реакцията му

Здравейте,
    Преди 2 месеца съвсем случайно срешнах първата си голяма любов.Беше любов от пръв поглед.3 дена по-късно се събрахме. В началото си нямахме много доверие,постоянно бяха едни сцени на ревност.. по цяла нощ си пращахме смс-и.. даже бяхме съсали за 2 дена,но пак се събрахме тъй като тръпката е огромна. Вече сме заедно от два месеца и всичко е прекрасно само сексът липсва. На 17 години съм и съм го правила само 2 пъти до сега.Нямам много опит да не говорим,че не съм го правила от 7 месеца. Имам желание да правя секс с него,даже си представям някакви неща,но като се сетя,че ще трябва да се съблека гола и ме побиват тръпки.Въобще не харесвам тялото си. Прекалено слабичка съм (47 кг,а съм висока 170) ,а пък той има перфектно тяло. Не ме насилва да го правим,но виждам,че има огромно желание както и аз... просто няма да мога да се отпусна напълно...изпитвам страх от реакцията му ..
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Правила си го два пъти..пак е нещо, има хора, които не са го правили и веднъж и нямат чак такива притеснения. Я се стегни, щом те харесва щом ти го харесваш всичко ще е наред. Заради едното глупаво притеснение , което след първите няколко минути ще изчезне, ще изтървеш удоволствието и пълноценната връзка ли????

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladkabebova Виж мнението
    а пък той има перфектно тяло.
    Като Ви знам на повечето идеала за тяло си представям какво тяло има..Сигурно има 2 криви плочки и му се кефиш като циганче на баничка..
    Имаш гадни комплекси,които трябва да превъзмогнеш..

Голям фен Аватара на Dusty
    ^ Не бъди толкова груб, притеснява се момичето. Може пък наистина да му е стегнато тялото. Авторке, след като вече си го правила, няма от какво да се притесняваш, вече знаеш как става. Яж малко повече, да понапълнеш ;д Серизоно ? Не виждам къде е проблема с това, че си толкова слаба (освен евентуално развиванена анорексия), но иначе за секс няма проблем

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма от какво да се срамуваш се пак сте гаджета но ако те е толкова срам като за начало го правете на тъмно и после ще се отпуснеш

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Като Ви знам на повечето идеала за тяло си представям какво тяло има..Сигурно има 2 криви плочки и му се кефиш като циганче на баничка..
    Трудно им е на всички да са като теб. Но предполагам, че преди да заспиш си повтаряш, че хубавите ябълки прасетата ги ядат.

Изобщо да не ти пука. Бай алкохол може да ти помогне да превъзмогнеш първоначалното притеснение. Но нека за пореден път кажа как точно протичат нещата. Докато сваляш панталоните и си мислиш "О, Боже, гъзът ми е толкова плосък/с целулит/там каквото не му е наред", той си мисли "Лелееееее, заднииииик!" и една мазна лига се стича по устата на вътрешното му аз.
    Не, сериозно. Аз съм на другия полюс от теб, преди много се притеснявах от излишните килограми и ала-бала. 'Ми ня'а за какво. При положение, че тялото ми има тоооолкова много кусури, никога няма как да стане дори близко до т'ва, което наричат нормално (без жокер от хирурзи) и все пак предизвиквам ер... ентусиазъм, да го наречем, дори без да пипам или да целувам, значи ти можеш да го направиш хиляди пъти повече. Успех!

47 кг е перфектно

Супер фен Аватара на Anonys
    В случаи, като този, момчетата не гледаме женското тяло, освен ако не е анорексия или наднормено тегло. Така де, поне аз.

Повече от фен
    Повечето мъже, в България особено, се кефят на слаби момичета. Така че не виждам къв е проблема. Имаш предвид че нямаш цици предполагам

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Трудно им е на всички да са като теб. Но предполагам, че преди да заспиш си повтаряш, че хубавите ябълки прасетата ги ядат.
    Бих влезнал в малка дискусия с теб,но точно с теб ми е под достойнството.Извинявай.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бих влезнал в малка дискусия с теб,но точно с теб ми е под достойнството.Извинявай.
    Боже, с такива 'затапки' и ученичка сигурно няма да респектираш. И вероятно ще ти е трудно да повярваш, ама не всяка си мечтае за мъж с 6pack. Меродавни идеали за тяло няма, ако не си разбрал, затова вземи млъкни по-добре.

Авторке, мъжете забелязват доста по-малка част от кусурите ни, които на нас ни се набиват веднага на очи, особено пък когато са възбудени. Щом е с теб, е абсолютно ясно, че го привличаш сексуално. Добра идея е първите пъти да го направите на тъмно, ако така повече ще се отпуснеш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Повечето мъже, в България особено, се кефят на слаби момичета. Така че не виждам къв е проблема. Имаш предвид че нямаш цици предполагам
    Ami vsushnost imam cici i dupe .. osobeno gurdite mi sa dosta golqmi za kilogramite. Pritesnqvam se za krakata mi.. te sa prekaleno klioshtavi .. *sujelqvam za latinicata
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Мега фен Аватара на RapExotic
    Не е нужно да се срамуваш от тялото си. То е такова каквото е. И той ще го хареса именно заради това.

Повече от фен
    Кой ти гледа краката по време на секс ? Щом е тръгнал с тебе значи му харесват краката ти, едва ли още не ги е виждал

Има ли ревност в една връзка то тя е почти сигурно обречена. Ревността означава недоверие. Доверието е в основата на всяка връзка. Липсва ли - нещата имат само един завършек. Имай го предвид.

Относно секса и тялото. Каквато си, такава си. Приеми го. Не му мисли толкова. В повечето случаи човек би те приел такава, каквото си. Ти си мислиш, че няма да те хареса. Аз пък казвам, че в момента, в който те види гола (а може и преди това) реакцията му ще е една единствена - ерекция.

И двамата имате желание - изконсумирайте го без да му мислите много.

За нямането на опит - не се тревожи, а експериментирай. Целувки, галене, език, крака и разни други такива неща. Когато направиш нещо, питай го дали му харесва - няма нищо срамно в това. Прави това което му харесва изкарайте си приятно.

Поздрави!

BeTheOne

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Боже, с такива 'затапки' и ученичка сигурно няма да респектираш. И вероятно ще ти е трудно да повярваш, ама не всяка си мечтае за мъж с 6pack. Меродавни идеали за тяло няма, ако не си разбрал, затова вземи млъкни по-добре.

Това не вървеше за тялото,а за обръщението към мен..И наистина не ми е нужно да говоря с подобен тип хора,които видно са пропаднали и ме цитират . Не мога да дискутирам с тях.. Не е 'затапка' ,това е истината. Аз не затапвам по такъв начин.

Мега фен
    Ami vsushnost imam cici i dupe .. osobeno gurdite mi sa dosta golqmi za kilogramite. Pritesnqvam se za krakata mi.. te sa prekaleno klioshtavi .. *sujelqvam za latinicata
    Това са пълни глупости..Няма смисъл да се притесняваш,ако има някакъв подобен проблем първо поговори с него и сподели.Ако не си готова да направиш това,значи не си готова и за останалото,като се има предвид,че се доверяваш на нас от форума,а на него не можеш.

Супер фен Аватара на tireheb
    бах та у простия

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    бах та у простия

Явно не разбираш,че трябва да спре да го смята за богоподобен,защото това снижава допълнително самочувствието й.
    Ама нали аз бях прост,остави..

Мега фен Аватара на Rabalka
    Штом той иска значи го кефеш.

Мега фен Аватара на tori
    Окей, и аз съм с ниско самочувствие. Много момичета/жени са с такова. Дай като не сме перфектни да не правим секс. Ей така - хоп и сме бракувани като стари трабанти например. Какви са тия притеснения? Нали ти е кеф да си с него? И на него му е кеф с теб очеизвадно. Кво се правиш на ощипана - съвършенство не съществува. Съществуват само идеалите в главите ни, които често преебават нещата. Захвърли идеалите и се обичай със все кусури. Нищо не е по-прекрасно от чувството да седиш пред огледалото и да виждаш хубавите си черти и извивки, поработи със себе си и своето съзнание. Оцени се - бас държа, че имаш хубави черти.

Мега фен Аватара на draid
    Голяма любов ще да е от 2 месеца...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Здравейте,
    Преди 2 месеца съвсем случайно срешнах първата си голяма любов.Беше любов от пръв поглед.3 дена по-късно се събрахме. В началото си нямахме много доверие,постоянно бяха едни сцени на ревност.. по цяла нощ си пращахме смс-и.. даже бяхме съсали за 2 дена,но пак се събрахме тъй като тръпката е огромна. Вече сме заедно от два месеца и всичко е прекрасно само сексът липсва. На 17 години съм и съм го правила само 2 пъти до сега.Нямам много опит да не говорим,че не съм го правила от 7 месеца. Имам желание да правя секс с него,даже си представям някакви неща,но като се сетя,че ще трябва да се съблека гола и ме побиват тръпки.Въобще не харесвам тялото си. Прекалено слабичка съм (47 кг,а съм висока 170) ,а пък той има перфектно тяло. Не ме насилва да го правим,но виждам,че има огромно желание както и аз... просто няма да мога да се отпусна напълно...изпитвам страх от реакцията му ..
    Преди 2 месеца си срещнала голямата си любов? Как само за 2 месеца осъзна, че той е голямата ти любов? Събрали сте се след 3 дена и искаш да си имате доверие, след като не сте се познавали? И колко в началото сте си нямали доверие не знам, след като вие все още сте в самото начало.

Както и да е, не искам да те упреквам, просто са ми интересни тези неща как така се случват.

По темата, няма какво да се срамуваш от тялото си. Знаеш ли колко момичета предпочитат да са слаби, кокалите им да се четат, отколкото да се съблекат пред момчето и да им стърчат тлъстините? Лесно е да го превъзмогнеш това. Какви ли не жени по света правят секс. Все пак той е твоето момче и ако те харесва, ще те харесва такава, каквато си.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако си мислиш, че обръщат чак такова внимание в такъв момент ..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Мадам! Не се ли сещаш, че за да е с теб, явно харесва И тялото ти... Още повече, че и ти си забелязала, че той иска да го правите. Човек не си ляга с някого, който не го привлича сексуално. Да, кльощавка си, ама той може и да си пада точно по такива. Ти от къде знаеш? Освен това - срамът ще мине с течение на времето. Пък като ти е проблем - правете го на тъмно и готово! ...Въпреки че така мъжката част е прецакана, ама...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си