.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Като Ви знам на повечето идеала за тяло си представям какво тяло има..Сигурно има 2 криви плочки и му се кефиш като циганче на баничка..
    Имаш гадни комплекси,които трябва да превъзмогнеш..
    Трудно им е на всички да са като теб. Но предполагам, че преди да заспиш си повтаряш, че хубавите ябълки прасетата ги ядат.

Изобщо да не ти пука. Бай алкохол може да ти помогне да превъзмогнеш първоначалното притеснение. Но нека за пореден път кажа как точно протичат нещата. Докато сваляш панталоните и си мислиш "О, Боже, гъзът ми е толкова плосък/с целулит/там каквото не му е наред", той си мисли "Лелееееее, заднииииик!" и една мазна лига се стича по устата на вътрешното му аз.
    Не, сериозно. Аз съм на другия полюс от теб, преди много се притеснявах от излишните килограми и ала-бала. 'Ми ня'а за какво. При положение, че тялото ми има тоооолкова много кусури, никога няма как да стане дори близко до т'ва, което наричат нормално (без жокер от хирурзи) и все пак предизвиквам ер... ентусиазъм, да го наречем, дори без да пипам или да целувам, значи ти можеш да го направиш хиляди пъти повече. Успех!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Трудно им е на всички да са като теб. Но предполагам, че преди да заспиш си повтаряш, че хубавите ябълки прасетата ги ядат.
    Бих влезнал в малка дискусия с теб,но точно с теб ми е под достойнството.Извинявай.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Бих влезнал в малка дискусия с теб,но точно с теб ми е под достойнството.Извинявай.
    Боже, с такива 'затапки' и ученичка сигурно няма да респектираш. И вероятно ще ти е трудно да повярваш, ама не всяка си мечтае за мъж с 6pack. Меродавни идеали за тяло няма, ако не си разбрал, затова вземи млъкни по-добре.

Авторке, мъжете забелязват доста по-малка част от кусурите ни, които на нас ни се набиват веднага на очи, особено пък когато са възбудени. Щом е с теб, е абсолютно ясно, че го привличаш сексуално. Добра идея е първите пъти да го направите на тъмно, ако така повече ще се отпуснеш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Боже, с такива 'затапки' и ученичка сигурно няма да респектираш. И вероятно ще ти е трудно да повярваш, ама не всяка си мечтае за мъж с 6pack. Меродавни идеали за тяло няма, ако не си разбрал, затова вземи млъкни по-добре.

Това не вървеше за тялото,а за обръщението към мен..И наистина не ми е нужно да говоря с подобен тип хора,които видно са пропаднали и ме цитират . Не мога да дискутирам с тях.. Не е 'затапка' ,това е истината. Аз не затапвам по такъв начин.

Мега фен Аватара на babity
    Това не вървеше за тялото,а за обръщението към мен..И наистина не ми е нужно да говоря с подобен тип хора,които видно са пропаднали и ме цитират . Не мога да дискутирам с тях.. Не е 'затапка' ,това е истината. Аз не затапвам по такъв начин.
    На боб ли ти е видно или се осланяш на други способи? Любопитна съм...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си