.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на Dusty

The Vampire Diaries <33

Реших да създам тази тема, защото търсих, но не намерих подобна. Надявам се тук да се съберем всички фенове и да обсъждаме новите серии и да изказваме мненията си относно развитието на сериала.

Честно казано последният сезон никак не ме впечатли. Твърде много заплетоха историята :/

Факт .. Почна да става много заплетено и сапунено .. Иначе за коя двойка си ;д

Делена и Клаус и Кералайн :д Бях за Тайлър и Кералайн обаче като я заряза минах в другия отбор :д Много тъпо от негова страна..

E, аз те подкрепям само за втророто (Кларолайн). Според мен Стефан и Елена са много сладки заедно <33

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Стефан и Елена са скучни, Делена е истината. Доброто и лошото в едно е неповторима двойка.

Ако това бях аз може би бих избрала Стефан (в живота), ама това е сериал така че да избягаме от реалността :д Хайде сега и аз да се изразя като Елена.. В Деймън не виждам нищо лошо.. просто си има предубеждения и е инат :д

Супер фен Аватара на nexttt
    И двете двойки се изтъркаха..
    Мисля,че е нужно този сезон да е последен,колкото и да харесвам сериала..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много ми харесва този филм а Клаус е уникален <3

Аз попринцип и двамат ги харесвам - Деймън е толкова забавен .. Ако го нямаше него, филмът щеше да е още по-голяма сапунка ;д Но мое лично мнение е, че със Стефан си подхождат повече. Както казваше Кералайн: You and her - еpic, her and Damon - uggh. Но това си е мое лично мнение.
    А относно Керълайн и Клаус - страхотни са !! Много ме издразни появата на Тайлър в последните епизоди

Цитирай Първоначално написано от nexttt Виж мнението
    Мисля,че е нужно този сезон да е последен,колкото и да харесвам сериала..
    +1

Момичета, има информация, че "Дневниците на вампира" и "Древните" ще бъдат подновени. Съответно за 6-ти и 2-ри сезон. На мен малко не ми се нрави, защото имам чуство, че филма ще стане още по-сапунен (ако е възможно, де).

Със сигурност :дд

Уфф, тоя Ензо е много красив :дд

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ензо е симпатичен, да.

Ама много ме дразнят Дневниците вече. Големи пропуски, голям турски сериал. Ужас, ужас. Ще спра да го гледам съвсем. От друга страна The originals е страшно добър. Като история, като истиност. Има неизвестно, увлекателност, реалност. В Дневниците всичко ти е толкова предвидимо и все някой се чука с някой. Като морски свинчета в клетка са. Апф.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    все някой се чука с някой. Като морски свинчета в клетка са. Апф.
    Хаха, личи си, че не си гледала Game of thrones и Spartacus

Не знаех, че гледаш Вампирите обаче :д Присъединявам се към мнението за Ориджинълс, много по-добре е. Напоследък във Вампирите ме трогва само гласът на Ензо - много е секс, и забивката на Каролайн с Клаус. Сцената си я пусках в ютюб няколко пъти :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хаха, личи си, че не си гледала Game of thrones и Spartacus
    В грешка си. И двата съм гледала. Същата история, 'ма там е с много разврат.

Пълна съм с изненади. Клаус и Каролайн ме кефят, мда. Пък и двамата са телци в ИРЛ, как да не ги заобичкаш. С Клаус бих спала, отколкото с тоя Деймън. :Д Не знам какво толкова му харесват. Има нещо женствено и изчанчено във физиономията му.

anonymous708973
    Guest
    Именно. Вампирите са направо непорочни в тоя сериал :д

КЛАУУУУС!!! Много е секс, много!! Деймън е симпатяга, Стефан също, но Клаус... ай, ай.
    Илайджа също е много готин!

Аз Клаус в началото въобще не го харесвах .. Ама после .. Като видях колко си отиват с Керълайн го заобичах <33

Misswen
    Guest
    Любимия ми сериал. ^^
    Клаус и Керълайн са възможно най-добрата двойка, много ме е яд, че не се получи нещо по така между тях.
    Стефан и Елена, Деймън и Елена .. превърна се в турска сапунка, и двата варианта ми харесват, но ми се
    иска да обърнат повече внимание и на Керълайн. Този път се надявам да се получи нещо между нея и Ензо,
    но ми изглежда, че ще ги събират със Стефан. Тази идея не ми допада особено, да видим какво ще стане ...

Следя го,харесва ми сериалчето,но след 3ти сезон голяма боза почна да става и не ми е толкова интересен колкото преди..Няма го чара в началото с Клаус,Катерина...Началото на новият сезон не ме грабна особено, а би трябвало най-вече първата серия от сезона да е интересна, да те грабне за да го гледаш...Но както и да е..И аз като някое/и от по-горните мнения мисля, че Клаус и Кералайн са най-добрата двойка,но...Дано се съберем групичка и да коментираме новите серии от сериалчето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си