.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Отслабване/Тренировъчна програма

Здравейте, на 13 години съм, около 45-50кг, 158-160см висок. Тренирам футбол от Понеделник до Петък по около 1 час и имам паласки/корем/мазнини които искам да премахна. Предложения за фитнес изключваме поради възраста и родителите ми, и ако може някакви предложения за кардио/тренировъчна програма/с какво и кога да се храня

Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Rakshy
    К'ва програма като не искаш да ходиш на фитнес? И как по дяволите при 45-50 можеш да имаш паласки!?

Супер фен Аватара на Anonys
    Футбола ще свърши тази работа, не бързай, така или иначе ще станеш по-висок.

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Футбола ще свърши тази работа, не бързай, така или иначе ще станеш по-висок.
    Тренирам някъде от Септември-Октомври 2013, и изглежда, че няма значителна разлика, затова исках някакви екстра упражнения, които мога да правя вкъщи през свободното време за да изгоря излишните мазнини

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    К'ва програма като не искаш да ходиш на фитнес? И как по дяволите при 45-50 можеш да имаш паласки!?
    Еми, да имам паласки и корем(мазнинки). Даже в момента ми се оформят ''очертанията'' на коремните мусколи, и аз говорех за някакъв хранителен режим и някакви упражнение които мога да правя вкъщи през свободното време като "екстра-тренинг", за да изгоря излишните мазнини.

Просто се раздавай на тренировките и можеш да пробваш най-елементарното като лицеви, коремни, набирания, кофички... Иначе като дръпнеш на височина всичко ще си дойде на мястото. Успех.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Нищо не ти пречат годините за фитнес, ама щом не искаш. Кардио не е толкова трудно да си намериш и сам, малко ли кипчета има в youtube и не са толкова лоши, ама без силова е просто загуба на време. Ако не във фитнес поне прави със собствено тегло както каза Rakshy.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Борба.

Родителите му не му дават да ходи на фитнес, ти искаш на борба да го пуснат
    "Няма да ходиш да ставаш като няква мутра, тъп и безврат" Been there done that

Zdraveite, az sum nova vuv foruma Ot 1 mesec pose6tavam fitnes zala i ako moje da mi preporu4ate hranitelen rejim za otslabvane.Izklu4ila sum sladkoto, gaziranoto, alkohol, testeno.I za sega sum svalila samo 2 kilograma.

Пиши на кирилица, не говоря езика ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си