.
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Threaded View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    CRT телевизорите са идеални за ниска резолюция - тяхната си резолюция. В днешно време може да изглеждат смешни, но ако сравниш един CRT с идентичен по размер TFT телевизор, CRT-то тъпче и мачка модерната технология по яркост и динамичен обхват. Но недостатъците му са повече и напоследък започнаха да правят все по-добри телевизори, тъй че заслужено ще остане в историята. Иначе аз предпочитам да гледам телевизия на CRT, по-натурално си е някак
    +1, сравнение с LCD и TFT предпочитам да гледам CRT.Новите телевизори(дигитални) са чупливи като дисплей на смартфон,после ремонта им е достаааа много.На смартфона ремонта е някъде средно 40-50 лева за стъкло.Плазма(плазмените) телевизори са по-добри като картина от crt,но са забранени в ЕС ,защото харчат колкото един радиатор за отопление ,само в България не са забранение.Ако всеки си сложи по една плазма у дома , аец-овете няма да ни стигнат.Олед е най-якия телевизор в момента и си струва всеки лев за инвестиция в него.Нечуплив е.
    Аз бих добавил hdmi порт и бих си играл ps4 na crt-то у нас,поне докато не си купя oled ,ips,retina или super amoled plus.

Led LCD на finlux за 300 лева някъде 22 инча е в пъти по-зле от crt crown(2005 година-воден за висок клас) според мен.
    Последно редактирано от koko95 : 02-24-2014 на 18:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си