- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За Старата школа :)
Още ли има хора, които не са порастнали и не спират да пишат![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
завръщането на пенсионерите
мяу
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ама те... Разни старци редовно идват, търсят други старци, хранят новите и си заминават.
Хахахах якотоооо![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Кви старци бе аматьори :Д
За тия старци сега вие работите, хахахахахахах
Идея си нямате преди кво беше тва място))
какво ме накара да намина ли :Д
даже си го публикувах във фейса:
"За онзи момент, в който разглеждаш отметките си и се сещаш, че имаш 6000 мнения в teenproblem форума"......
Александра_93 - скоро си регистрирана, но пък помниш - коя си?![]()
Много се оказахме май![]()
Онея горе са някви подчовеци и ретарди, освен харитов. Те не се броят към старата школа.
Много западнал форума... никаква поддръжка не виждам,
но и си мина времето на форумите с тия социални мрежи![]()
Е ви поздрав http://www.youtube.com/watch?v=x47NYUbtYb0
Понякога се чудя как има такива нещастници да гледат и споделят такива помии, блах
То т'ва е леко за ебавка......
ЩАСТЛИВЕЦО
"всеки може да ти хване окото", освен потребителите в кофата :3
Яяяяяя, виж ти кой се върнал? Чакаме и ГрегъриХаус и вече ще има малко контрол тука.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
тука са се навъдили някви нови дето са ''големите мъже'' а с гол гъз таралеж не могат да смачкат
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.