.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Ленти на Нивеа за черни точки

Видях ги миналия ден в един магазин по 2 и 10 едната понеже имам доста козметични продукти вкъщи ,съмнявам се скоро да ида на козметик и да се изръся с 20-30 лв за 1ното почистване на лицето. Относно лепенките : ако някой ги е ползвал нека сподели какъв е ефекта и има ли смисал да ги взимам ,ако се окажат поредното менте на Нивеа.
    If I played you like a toy?

Веднъж си взех една.Струваше 1.40 лв. След като махнах лепенката имаше по-малко черни точки, но не ги изчисти напълно .. Все пак трябва постоянство Сега мисля да си взема още.

Град
    [На Метри От Земята]
    аз пък си купих целия пакет и нищо не ми махна .. беще готино, защото дадох 10лв.
    Просто аз

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Днеска гледах едни други лентички в ДМ, но не мога да кажа марката. Бяха 6 вътре и струваха 4 лв. Но бяха само за носа, а имаше и маска за цялото лице де пак толкова струваше. Ако някой се интересува...

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    чудя се как има хора които се връзват на тези неща
    замислете се? черната точка е изключително мн замърсена пора, която се маха единствено със изстискване (защото са мн дълбоки)
    как една лентичка ще отскубне замърсеното?
    хахахха
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Град
    Враца
    За пръв път чувам за такова нещо Ще ги пробвам, ако ги намеря ;д
    еlsy

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от annamari
    черната точка е изключително мн замърсена пора
    не точно.
    Пората не е "изключително замърсена". Черната точка представлява пора, в която основно са се събрали мъртви клетки, мазнина от кожата, понякога и прах и т.н. А това черничкото на върха е, защото се е окислило от самия въздух

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от annamari
    чудя се как има хора които се връзват на тези неща
    замислете се? черната точка е изключително мн замърсена пора, която се маха единствено със изстискване (защото са мн дълбоки)
    как една лентичка ще отскубне замърсеното?
    хахахха
    Щом има някои хора, които са доволни от тези лентички значи имат ефект !

Наистина не всички черни точки са супер дълбоки и т.н. Аз моите не ги стискам, по-скоро действам с пилинг маска.

все пак много зависи и от самата черна точка .. ако корена е много дълбок една лентичка няма да свърши работа, но ако са повърхностни става

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Моите са бледички едни такива, обаче са страшно, страшно много по носа. Отвратително е. Отблизо се забелязва само, но мен страшно ме ядосват.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Shadowsogirl и мойте са такива на носа-то нито можеш да ги стиснеш,нищо

Аз ползвам такива лентички ама ги купувам за 90ст едната...как 2,10 хубави са
    Шофирай разумно - стигни жив!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз така злобно се бях надрала без да искам докато се опитвам да ги стискам.. Гадна работа. Три дена трябаше да ходя с фдт.

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Предполагам си е до човек,но една приятелка ги беше ползвала и каза,че няма ефект.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Има някакъв ефект, но не ги почиства напълно.

Тъй като съм била промоутърка и съм рекламирала този продукт по магазините от личен опит не бях доволна. Имах доста безплатни мостри, които се раздаваха и аз изпробвах няколко, но ефектът не беше различен. Може и да си внушавам, но всеки който се гледа прекалено често в огледалото няма как да не забележи и най-малкото нещо. Затова ви съветвам подрържайте се и това ще се отрази и на вас и на самочувстието ви :P Все пак една черна точка не се вижда от самолет :P

Такам, няма смисъл да правя нова тема, затова ще попитам тук - с изключение тези лентички и козметик, кажете други методи за премахване на черните точки? Веднъж аз се цапондрих със сода и вода...имаше някакъв ефект, но си изгорих носа В търсачката тук написах "черни точки" и ми излезна това:
    При черни точки - за да се отървете от досадните черни точки, използвайте маската, която ще ви предложа. Трябва да смесите парче варена тиква и 1 лъжица прясна сметана и да сложите сместа за половин час върху лицето си, след което изплакнете с хладка вода.
    Някой пробвал ли го е и ако да, действа ли?

P.S: Извинявам се ако тук е грешното място да питам.

Град
    Roma, Italia
    Има толкова много маски за премахване на черни точки. И все пак не знам дали някоя помага наистина.
    Например сега се сещам за Аспирин и розова вода.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

kolin23
    Guest
    A тези лепенки как да се отлепят(бързо или бавно)

Супер фен Аватара на girl91
    Темата е доста стара, но все пак ще отговоря - лентичките се махат бавно, не рязко (като кола маска). При мен премахват малко черни точки. И като цяло освен чрез изстиксване и използване на такива лентички черните точки няма как да се махнат - примерно с някакви гелчета, кремчета и т.н.

Голям фен Аватара на Dusty
    На мен пък ми действат

Да, и аз съм ги ползваха и имаха много добър ефект. Залепяш на носа, намокряш лентичката и чакаш, след като изсъхне започваш да дърпаш на кратки резки интервали. :Д Не знам дали обясних добре, но идеята е, че ако се прави според инструкциите действа отлично.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си