.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Фитнес

Hybrid View

Фитнес

Здравейте. От миналата седмица тръгнах на фитнес, а до сега не съм ходила и ми е интересно колко време трябва да се ходи за да получиш даден ефект.

Зависи какво целиш да постигнеш, ефектът на едно тонизирано и добре поддържано тяло идва след няколко месеца тренировки + балансирано хранене. Но за да го задържиш, трябва да го превърнеш в начин на живот, а не просто временна фикс идея.

Мега фен
    Зависи от храната,която ядеш,начина по който тренираш и в какво състояние с в момента.

да, така е . Аз откакто се видях в лицето с бръчици по челото започнах да ходя на фейс-фитнес и наистина резултатите станаха явни след около 2 месеца. Всяка приспадната годинка от лицето е огромен плюс за една жена

Мега фен Аватара на baby_baby
    Зависи ти какъв ефект искаш да постигнеш и от тринировките и хранителния режим

ами аз искам да си стегна малко корема и бедрата, не съм въобще пълничка просто съм отпусната.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Еми, тренирай и ще видиш за колко време се постига ефекта, със сигурност не е за една седмица. Има голяма разлика от тренировка до тренировка, от тяло да тяло, от режим до режим, че ние да можем да ти кажем.
    Ама ей такива индивиди, които гонят срокове, сте ми най-интересни.

Аз не гоня срокове просто исках да знам горе долу след колко време има ефект да си имам в предвид

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ако правиш всичко както трябва, няколко месеца.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    За да постигнеш нещо в всяка област тряя постоянство.. ако мислиш, че за 2 месеца ще постигнеш перфектното тяло по-добре си стой вкъщи обградена с чипсове и коли
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на The Cheetah
    трябва постоянство и много търпение.

Аз не консумирам такива боклуци като чипсове и коли.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си