Първоначално написано от
Abrasaks
Моля прочетете го цялото! Ето го и проблема. Аз съм фен на Хари Потър (в границите на нормалното) и наскоро си купих медальон със знака на Даровете на Смъртта. Можете да го видите в нета ако не знаете. Има легенда в поредицата за тези дарове и аз им я разказах. Баща ми нищо не ми каза, а мама почна "не ми харесват тези работи, спри да го носиш! Това плаши хората около теб. По-добре носи кръст." Аз естествено казах, че НЕ вярвам в това, но просто ми харесва поредицата и знака също. Не вярвам в нищо, освен в Господ и съм горд християнин. А как така това плаши хората, като ПОНЕ 80% от населението в България и най-вече в малкия град, в който живеем нямат и идея какъв е тоя знак. Но според нея това е свързано с демони, било знака на Смъртта и тем подбни глупости. Изчервих се много сериозно. Тя понечи да ми казва " легендата е много интересна, но..." Тя така и Не си довърши изречението, защото вече бях излязъл от стаята и бях зятръшнал вратата. Казвам ви повече нищо няма да ѝ споделям. Аз понеже съм си вироглав, ще продължа да си го нося, защото ми харесва знака и защото съм фен на книгите и тя няма право така да ме променя. Какво мислите