Здравейте, имам сериозен проблем. Имам приятелка, с която ще правим две години заедно в средата на другия месец. Напоследък (последните 3-4 месеца) нещата не вървят въобще розово. Постоянно се караме, не си говорим, не сме правили секс от доста време и не се разбираме като цяло.
Онзи ден бях на рожден ден на хижа. Бяхме около 20-25 човека там, пълна къща, доста добър купон се получи. Бях без приятелката ми, защото имаше ангажимент и нямаше как да дойде с мен. Отидох сам, за да уважа рожденника. (един от най-добрите ми приятели) Всички си се забавляваха, аз не бях много на кеф заради това, което се случваше с връзката ми през последните месеци. Излязох навън за цигарка и да се освежа малко и там се запознах с една от гостенките. Допадна ми много като характер, продължихме да си приказваме и вътре, танцувахме и така... В последствие тя започна да ми се натиска, да ме целува и ме засили към една от спалните и го направихме. Мога да си кажа, че ме накара да се чувствам желан от страшно много време. Сякаш това с приятелката ми не ми се беше случвало от доста време. Това не се случи под въздействие на алкохол или нещо друго, защото нито аз пих, нито тя. След всичко тя ме извика да се видим и ми призна, че много и допадам и иска да сме заедно. Приятелката ми не знае за нищо, защото ако и кажа направо трябва да се разделим, защото постъпката ми е повече от просташка, знам. Но това момиче ме накара да се променя и отново да почувствам това, което не бях чувствал с приятелката ми от месеци.
Сега не знам какво да правя и съм отчаян. Не съм казвал дори на приятелите ми, защото ще разбере, ако те научат. Моля за помощ... Ако има значение, аз съм на 19, тя на 22.