Така... Отпращам въпроса главно към мъжката част, тъй като ние, жените не можем да влезем в главата на един мъж и да разберем какво става там. Та историята ми е следната: Има едно момче, с което поддържаме сексуални взаимоотношения от около година насам. Не знам дали е нещо повече от "приятели с облаги", абе сложно е. Та той е доста сложен характер и може би затова прибягвам до мнението на другите. В един момент е мил и романтичен, в следващия е направо груб, след това започва да се държи супер сладко и да ме разсмива. Когато го питах защо е такъв, той избяга от въпроса и така и не ми отговори, което в неговия случай значи да не очаквам отговор. Казвал ми е какво го дразни в мен, казвал ми е какво харесва в мен, казвал ми е, че иска да ме задоволи и че повечето момчета изпитват нужда да задоволят момичетата. Това последното как да го тълкувам? Че изпитва нужда да задоволи точно мен или че има нужда просто да задоволи някой, така че на него да му е добре? Объркващо е и знам, че усложнявам нещата като се чудя над такива въпроси, но ме човърка отвътре да разбера гледната точка на мъжете. Та затова, моля ако имате някакво обяснение ми го кажете, че да схвана за какво иде реч. Благодаря предварително
Има нужда да задоволи някой означава именно, че има нужда да задоволи някой. В случая това си ти и ако и ти го задоволяваш както трябва няма да имате проблем. Ако търсиш любов или връзка с него обаче се съмнявам той да е правилният избор. Щом за една година не се е случило нещо повече от секс е малко вероятно да се случи тепърва.