Не знам защо така се получава. На 18 години съм, тя е на 16, учим в едно училище. Писахме си преди време по facebook доста малко и мудно, къде живееш на колко си, такива неща. Аз съм доста нередовен ученик в училище, имам малко приятели. Доста хора са ме питали дали това ми е първа година в училището, като цяло хората не ме познават що за човек съм, и не съм популярен, но и не искам, не това ми е целта. Докато си писахме аз им намекнах, че нямам приятели и т.н, тя ме покани да отида при тях, обаче аз не го направих не знам защо, срам нямам. Не знам защо но дори спрях да пиша. Мина време, около 3-4 месеца. Аз от скоро реших да започна да отивам редовно на училище, така и стана. Днес срешнах едно много красиво момиче, просто се разминахме, обаче ми хвана погледа, и не можех да го сваля от нея. Не подозирах, но когато се прибрах се сетих, че е това момиче с което си писах преди време, беше невероятно красива. Реших да им пиша отново, писах им, здрасти, след това видя съобщението и не отговори, добавих, че съм я видял днес, но пак същото и просто не написах нищо повече. Защо така се получи? Може би не би помислила, че това съм аз?
Може би просто не ме е припознала. Попринцип имам 5-6 снимки в facebook и изощбно не съм фен да си качвам снимки. снимките са стари и не показват това, което всъщност съм аз. Доста красиви момичета са ме харесвали. Бившите са ми все красиви момичета, силно желани от другия пол. Което довежда до мисълта, че не съм супер грозния, висок съм 188, нося само маркови дрехи от чужбина, с безбожни цени. Доста пъти са ми казвали колко съм интелигентен и, че се държа добре. Добре де и на края това момиче, ще се хване за някой селчо, който се държи като идиот... Ще кажете, че мога да си хвана гадже само с пари но не е така, не ме нападайте, преди като имах 2 лева в джоба пак имах готино гадже. Мога да предложа много повече от пари. Но все пак защо по дяволите не ми отговори?!? Може би защото както се казва не ми е тунингован профила? WTF демек имам стари и грозни снимки, ами аз не искам да парадирам с пари като селяните. Дали си е направила лош извод за мен по профила ми в facebook и не иска да ме опознае истински какво съм аз? Не знам какво да правя Моля дайте съвет, как да ми обърне внимание това момиче?
Благодаря.
Последно редактирано от Derseders : 02-24-2014 на 13:02