.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на Cloud9
    Не ти е отговорила защото не те харесва или не те е познала.вие как си представяте че момичетата си харесват някой?Тоя е богат,тоя има яки бивши,има само скъпи дрехи-значи ще се женим.Вярно че има и такива и те не са малък процент,но това не значи че всички сме такива.Все едно да се твърди че мъжете харесват анорексични мацки и бомби,по-големи от главата й,дето само ги дрънкат за пари.
    Много си интелигентен и богат,ама училището като институция за нищо го нямаш.не че да си отличник в училище те прави интелигентен,ама ако сам не можеш да стигнеш до логическото обяснение защо някаква почти позната мацка не ти отговаря....

Derseders
    Guest
    Ок ясно, просто да бъда по нахален, или какво? да се отказвам ли? В училище оценките са ми добри, дори и да не отивам редовно. Просто предполагам, че снимките в facebook не са ми хубави и тя си прави извод по тях.. Не знам как да я накарам да обърне внимание, да се видим. Ако се видим аз, ще си извадя извода дали ме харесва или не.

А защо точно по fecebook си решил да говориш с нея? Поговори си с нея, когато я видиш в училище.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си