.
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Threaded View

Derseders
    Guest
    Преди бях МНОГО зле финансово и пак имах красива приятелка, което води до извода, че не съм супер грозния..
    Толкова ли е сложно, търся съвет, не да ме нападате, или ако ще пишите такива глупости, и се правите на светици. Поне дайте съвет нали за това съм тук, ако няма да получа съвет направо да се махам, не знаех, че този сайт е толкова хейтърски.
    Поне като давате хейтърско мнение добавете какво да поправя в себе си толкова ли ви е сложно, все пак аз нямам вагина и пенис за да преценявам кое е красиво, и за двата пола.
    АКО съм искал да се фукам с парите си ЩЯХ да кача снимки в тъпия facebook на който има какво да покажа НО не го правя, защото е глупаво. Пред никой НЕ казвам какво имам и какво нямам. Града ми е малък и никой не знае колко имам и какво имам зад гърба. Има селяни дето си слагат някакви ланци копуват си реплики и парадират с това НО аз НЕ ГО ПРАВЯ!
    Реших, че е хубаво да го спомена, мислех си, че ще е накякъв бонус това за дрехите но уви.
    Все пак виждам нещата от моя гледна точка, която е грешна. Затова ви търся мнението да мога да предоставя нещо което се харесва, тъй като виждате, не ме бива в това.
    Благодаря
    Последно редактирано от Derseders : 02-24-2014 на 15:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си