Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
Велики везире...
Имаш изкривени разбирания и темата ти звучи ужасно плоско. Не го казвам с лоши чувства или за да те обидя.
Докато задаваш въпроси от типа "Къде живееш?"/"На колко си?" съвсем в началото, по-скоро няма да предизвикваш интерес. Звучат лексиконски, пък и има хиляди други начини на заговориш непозната.
Още нещо веднага прави впечатление - говориш за популярност и явно си си втълпил, че едва ли не печелиш бонус точки, ако те познават максимално много хора. Зарежи тая идея. Не би ти помогнала с нищо, не и щом я вмъкваш в такъв контекст. Момичетата, които си струват вниманието, се интересуват от това как се държиш с тях, попиват жестовете ти, интонацията, мисленето... все едно им е с кого се поздравяваш и колко често те тагват в публикации. Достатъчно е да си все пак приемливо контактен и да не ти е изкуствено поведението.
Марковите дрехи, парите и социалния тунинг даже не знам как да ги коментирам. Момичето очевидно няма интерес; вместо да развиваш теории, че е много вероятно момче без грам подход да стигне до успех, дай си сметка, че трябва доста да работиш върху своя. И последно - как очакваш някакво нормално стартиране на познанство с която и да е, когато предварително си решил, че въпросната съвсем лесно би се впуснала в нескопосана свалка евентуално с друг?
Знам, не ме бива в писането прекалено избързвам. И се държа изкуствено. Сега тя си извади грешно мнение за мен, и не ми отговаря, писъл съм само 2 пъти без отговор. Ще поработя върху свойте недостатъци. Но има ли шанс ако започна по интересно следващия път, тя да отговори? Все пак мисля да изчакам ден, седмица докато намеря подходящ момент да пиша.