.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Голям фен Аватара на Starless
    Честно да ти кажа, аз не бих постъпила така с някого, който ми е симпатичен, т.е бих отговорила.
    Все пак възможно ли е да не те е видяла/познала? Като за начало не се натрапвай, да не станеш нахален и да пропилееш и без друго не големия си шанс.

Derseders
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Честно да ти кажа, аз не бих постъпила така с някого, който ми е симпатичен, т.е бих отговорила.
    Все пак възможно ли е да не те е видяла/познала? Като за начало не се натрапвай, да не станеш нахален и да пропилееш и без друго не големия си шанс.
    Ами, надали да ме е припознала, аз изглеждам доста различно от снимките. Пък и както не съм им повдигнал интереса преди време, надали да си е помислила, че съм аз. Писъл съм 2 пъти без отговор, в различни дни. Днес втория път, без отговор. Пиша съвсъм нормални неща, който явно са доста изстъркани. Просто не знам какъв подход да предприема.
    Втория вариянт е да има доста добра памет, да ме е забелязала, и просто да не съм симпатичен за нея. Но все пак аз искам да съм на 100% сигурен ако е така. Искам да разбера истината и да мирна.
    Последно редактирано от Derseders : 02-24-2014 на 18:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си