.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Обрив по пениса

Здравейте. Реших да пиша тук по този проблем понеже ме е срам да кажа на нашите без да е нещо сериозно, а и даже не знам дали е. Та преди около 2 месеца по пениса ми излезе нещо като обрив, само по кожата по двете странични дължини и в предната част от горе, т.е. няма по кожата, която покрива главата и по горната и долната дължина на члена. Сякаш е само там, където обикновено го хващам(сещате се за кво ). Обрива се състои от много, малки на брои сякаш бели пъпки. Нямам сърбеж или нещо такова. Все на едно си седи от 2 месеца. Помислих дали не може да е от шоколад, понеже покрай нова година ядох много или от мръсни ръце например или дори от нещо като паста за зъби, автершейв и тн. Знам че повечето сега ще кажат по-добре отиди на дерматолог бла бла, но аз мисля че всяко мнение или съвет ще ми е от полза, щото така или иначе няма да кажа на никого . Полов живот не съм водил.

е добре...като не искаш да казваш на никого за да ти помогне, пробвал ли си сам да го намажеш с нещо, промивки със сода? може би някакъв антибиотичен крем? но това е нещо за което отдавна би трябвало да потърсиш лекарска помощ според мен...не бъди такова дете ами сподели с някого..тва са глупости .

Пробвал съм единствено с крем здраве и нищо не стана, ако може някаква препоръка за друго благодаря

крем гентамицин например? По принцип може да се използва при възпаления, гъбични инфекции и т.н, но не би ти навредил, а може би по-скоро помогнал. Не е скъп, около 2-3 лева, но не съм сигурна дали ще ти го продадат в аптеката без рецепта..и все пак нищо не пречи да пробваш

Благодаря ти много, ще се пробвам с тоя крем. Все пак много ми изглежда на обрив, но от 2 месеца все едно и също. В началото си мислех че ще се махне, а сега вече започвам да се замислям дали наистина да не споделя с някого.

Пробвай с този крем, ако няма подобрение за 4-5 дни просто отиди на лекар, няма от какво да се притесняваш.На колко години си м/у другото ?

Този декември навърших 17. А има ли вариант да е нещо друго, смисъл проблемните зони много изглеждат като корени на косъми(колкото и тъпо да звучи :/ )

за това не зная, не се притеснявай да отидеш на лекар...наистина. това е най-доброто, което би направил за себе си, плюс това става въпрос за пениса ти..все пак, това определено е зона, която се нуждае от внимание, не се знае какво точно е, а е важно

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Гентaмицин е aнтибиотичен крем, нямa дa ти го отпуснaт без рецептa. Отиди при джипито,си обясни зa проблемa ти, не е нужно дa съобщaвaш нaродителите си, зaщото имaш 16.

Много добър съвет, но това няма как да стане, щото личния ми е баща ми са приятели и той веднага ще му каже

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Например, може да го помолиш да не казва на никого, това е негово задължение, защото е лекар, той няма право да издава твоите тайни тъй като информацията, която поверяваш е конфиденциална.

Вече не мисля че има смисъл от такова криене, просто ще кажа и ще приключа проблема по-бързо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си