.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Защо да слагат кондуктори? После да ревем, че билетите и картите са скъпи ли? Яд ме е, че после същите тея селски/градски/ тарикати започват да мрънкат "държавата това, държавата онова"...
    Защото навсякъде, където има кондуктори събираемостта е в пъти по-голяма и който иска да пътува с градския транспорт, си плаща. Който не иска, ходи пеша. Няма възможност за такива шмекерлъци.

Таксите за градския транспорт са вид общински такси, не се определят от държавата, а от местната администрация.

Боклуци има сред всички етнически групи, другото са популистки приказки и заблуди.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на an7raks
    Абе, не знам, ама в София ученическата карта за всички линии е 20лв, а във Варна е 20лв за една линия... Във Варна има във всеки автобус кондуктор...
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Таксите за градския транспорт са вид общински такси, не се определят от държавата, а от местната администрация.
    Това ми е ясно... друго имах предвид...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Абе, не знам, ама в София ученическата карта за всички линии е 20лв, а във Варна е 20лв за една линия... Във Варна има във всеки автобус кондуктор...
    Ами не знам как е във Варна, ама сметни при тоя огромен човекопоток какъв оборот ще направи един софийски кондуктор за 8-часова смяна в делничен ден. Гарантирам ти, че само за една смяна ще си избие заплатата, а той ще направи между 22 и 26 такива за месец.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    be darky ima go i tva che sutrin ne moesh da dishash ot hora kamoli nqkoi da te proverqva togava ko praim
    И за това си има начин. Прави се задълбочено проучване на трафика/човекопотока и в най-натоварените часове се пускат само големи превозни средства и то на по-чест интервал от време. Примерно аз пътувам редовно с 204 и честно ти казвам, избива ме на агресия като видя сутрин в 8 часа, когато всеки е тръгнал за работа, малък автобус. Сещай се, че вътре е като в токийското метро. Някой чиновник е можело да си свърши работата и да направи схемата така, че пътуването да е по-комфортно, вместо всички да сме супер интимни в превозното средство.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 02-24-2014 на 18:44
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на 102
    И за това си има начин. Прави се задълбочено проучване на трафика/човекопотока и в най-натоварените часове се пускат само големи превозни средства и то на по-чест интервал от време. Примерно аз пътувам редовно с 204 и честно ти казвам, избива ме на агресия като видя сутрин в 8 часа, когато всеки е тръгнал за работа, малък автобус. Сещай се, че вътре е като в токийското метро. Някой чиновник е можело да си свърши работата и да направи схемата така, че пътуването да е по-комфортно, вместо всички да сме супер интимни в превозното средство.
    oppa drojba stail

Супер фен Аватара на tireheb
    Ами не знам как е във Варна
    кондуктор у секи автобус

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си