.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    oppa drojba stail
    По-скоро Красно село. Ако бях от Дружба, сигурно щях да стигам по-бързо до центъра.

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    кондуктор у секи автобус
    Това ми е ясно. И в Бургас, и в Пловдив е така (за тези градове имам преки наблюдения). Идеята ми беше каква част от градския транспорт е общински и каква частен и съответно как се формират цените на картите.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 02-24-2014 на 18:54
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    По-скоро Красно село. Ако бях от Дружба, сигурно щях да стигам по-бързо до центъра.

Това ми е ясно, и в Бургас, и в Пловдив е така (за тези градове имам преки наблюдения). Идеята ми беше каква част от градския транспорт е общински и каква частен и съответно как се формират цените на картите.
    Ами, до скоро бяха една частна и една общинска компания... горе-долу 50:50%... Сега се говори, че всичко е общинско...

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Това ми е ясно. И в Бургас, и в Пловдив е така (за тези градове имам преки наблюдения). Идеята ми беше каква част от градския транспорт е общински и каква частен и съответно как се формират цените на картите.
    ми доскоро голяма част беше частна (транстриумф), ама тъкмо ей ся тая есен нещо взеха от общината да изкупуват и тн .. не ми е ясно сега кво е, що е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си