Да, имаш невероятен глас.
Да, но ти трябва малко тапийка.
Не, когато ти ух гласа се депресирах за 1 година напред.
Ходи се гръмни, ма, овца, аз пея по-хубаво.
Ко мислите?
Ко ши рече тува?
че станах преди 15-10 мин.
Първоначално написано от SonataArctica
Да имаше и мен кой да ме прибира в леглото...
И мен кво ме интересува кога си станал?
Първоначално написано от SonataArctica Да имаше и мен кой да ме прибира в леглото... Мама.
Първоначално написано от Лилаво_дупе И мен кво ме интересува кога си станал? А мен кво ме интересува как пееш?
Първоначално написано от tori Мама. И да ми приготви закусчица в леглото.... Ех... Хубави времена бяха.
разбира се, че ни харесва.
Първоначално написано от The Cheetah разбира се, че ни харесва. Мерси.
Първоначално написано от SonataArctica И да ми приготви закусчица в леглото.... Ех... Хубави времена бяха. БЯХА Пък мама не ми дава да ям в леглото
Първоначално написано от The Cheetah БЯХА Пък мама не ми дава да ям в леглото
В леглото? Не... На мен никога не са ми давали да ям в леглото. Бях (съм) твърде непохватна, даже се бъзикаха с мен, че трябва да ям диня в банята.
Първоначално написано от tori даже се бъзикаха с мен, че трябва да ям диня в банята. По темата... Много се колебаех между последния и предпоследния отговор... :/
Еее, к'во детсво сте имали? Ставаш събота сутрин и мамчето ти носи закусчица в леглото и ти се излежаваш до 2 в леглото
Първоначално написано от an7raks По темата... Много се колебаех между последния и предпоследния отговор... :/ еееееееееееееее ти пък
А на мен пък още ми носят.
в моменто яко ме садвате
Първоначално написано от Лилаво_дупе А на мен пък още ми носят. То е, щото да не пееш...
Първоначално написано от The Cheetah в моменто яко ме садвате :/
Първоначално написано от an7raks То е, щото да не пееш...
Първоначално написано от The Cheetah еееееееееееееее ти пък Завистта е страшно нещо, завижда ми на медения звук.
ей затва сме на тва положение.. пуста завист
Правила