- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- започна война в Украйна НАТО и Турция се готвят умиротворителен удар
Турция е струпала 300 хил армия на границата с България и чакат разрешение от България за преминаване свободно неутралната територия. Волен Сидеров е на път за саморазправа.
;С
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
кой се хвана за миг![]()
аз си мисля, че може и да стане някоя беля
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
трябва са много тъпи за да си обявят война двете най-големи сили, иначе Русия за нищо на света няма да си даде олуостров Крим под западно влияние, защото там се намира най-големата руска военно морска база в Севастопол, освен че 70% са руснаци от местното население, обаче има и голям брой татари, които мразят рашаните много...
ne se vjivqvai tolkova
SLAVA NA AMERIKANSKATA ARMIQ
neka nqkoi nai nakraq pokaje na putin koi e 6efa
![]()
уууу скрий се ве смешка![]()
страх ли ви е?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
tezi mazhe sa geroi
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тея са заблудени подкупени промити некадърници (които за нищо др не стават) и ходят да трепят невинни жени, деца като си мислят че правят добро
по курави от славяните нема :д
иначе Плевлю е на страната на нигааас
Искам да кажа нещо по случай част от заглавието на темата. По-точно за „НАТО и Турция се готвят за умиротворителен удар“
![]()
http://edition.cnn.com/2014/03/01/wo...ailway-attack/
..................................