.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Съвет

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас

Wink Съвет

Привет, маниаци! Абе хвърлил съм око на едно девойче, само че така леко се срамувам. Та искам да я заговоря, само че не знам какво точно да й кажа. Дайте някакви предложения? Искам да й взема фейсбука и от там евентуално да я поканя на среща. Мерси предварително! Поздрави!

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Мии попитай я уж случайно колко е часа и започни разговора, лесно е стига да ти сече пипето
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Използвай някое древно вуду-заклинание.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на RapExotic
    А защо не я поканиш лично, а не по фейса? По голяма вероятност има да приеме ако и го кажеш в очите. Преди това я заговори небрежно, но без клишета като "Колко ви часа?" или "Може ли една цигара?". Бъди уникален, карай го на фрийстайл.

Защо просто не се отпуснеш така като се чудиш най накрая нищо няма да измислиш...Ще ти свърши работа примерно като я срещнеш кажи и примерно искам да се запознаем ,ако не се познавате и започнеш някой разговор...Може да я поканиш на кафе или нещо подобно и не е задължително да е по фейсбук....може да я поканиш и на разходка ,ако обича или ако обича животни излезте с тях някъде така ще и покажеш ,че имате еднакви харесвания,но ако не обичаш животни избери нещо друго.Има много варианти...успех

прочети ми темите и са ша научиш

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Просто я спри и я заговори, винаги действа Не е необходимо да ползваш някакви клиширани фрази, нито да мислиш сумати време какво да кажеш, защото накрая ще се оплескаш
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си