.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

дали е нещо сериозно?

Здравейте... с приятеля ми правиме секс от скоро. Та така де .. до сега не бях забелязала,но оная вечер нещо се загледах... та ствола му е син... сравнение с главичката. От главичката надолу му е син.. това нормално ли е ? Четох в интернет някви болести глупости, а можело и от удар или прищипване да е. И много се притесних сега... Някой нещо да знае? Ще съм ви много благодарна.

Повече от фен
    Как така син бе, да не е смърф

Кожата му там .. е синя... самата му кожа е посинена сеедно... на главичката цвета е розов а на ствола е синьо..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Честито, спиш с аватар
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами те и на циганите венците им са сини Шегувам се, нямам си и на идея защо може да се получава. Попитай го?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Нолмално, има венозни окончания там. Като се надърви и особенно ако е с много бяла кожа, те се изпълват с кръв и прозират. Странно ми е защо ти имаш проблем с това, след като той самият няма?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си