- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Online изневяра
Известно време се чудих дали историята ти е истинска,не за друго,ами понеже наистина не искам да повярвам,че съществуват такива хора.Умно момиче ми се струваш,недей да се самообвиняваш в никакъв случай,явно тоя е изпечен лъжец.Най-добре според мен да го премахнеш отвсякъде и да заличиш всяка следа от съществуването на тоя човек.То е пределно ясно,че няма да го забравиш за седмица или две,но все отнякъде трябва да се почне.Ох,не знам на мен ако ми се случи нещо подобно как бих реагирала,но евала наистина за мъжеството,което си проявила.
Е на такива глупаци се нервa много.Момчета,като мен цял живот искат да намерят момиче,като теб - грижовно,умно и въобще с ясна представа какво иска,а глупаци,като него ви "получават" и на всичкото отгоре ви съсипват.Продължи напред..този глупак не те заслужава!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Каква е гаранцията, че и ти след 5 години няма да си същият "глупак"? Да, виждала съм темите ти и наистина си свястно момче (без да те познавам), но има доста момчета, които в началото наистина са страхотни, свалят ти звездите и ти си единствената, но след време всичко това им става еднообразно. Не знаят как да разнообразят и всичко им става еднакво, а любовта към момичето до тях е като даденост и тогава не я осъзнават. Не сме сигурни, че момчето на авторката не е по същият начин. Просто явно се е "забавлявал" на чужд гръб и е приемал всичко за игра, в която малко повече се е увлякъл и не е можел да спре навреме и си е мислил, че една лъжа продължава вечно и му е дошло като гръм от ясно небе това. Същото може да се случи и с теб - прекрасен си към някоя, но след време правиш неусетно някоя глупост. Разбира се сега ще кажеш, че няма да стане така, защото знаеш, че можеш да нараниш някой, но едва ли някой с ясното съзнание (когато обича друг) ще направи глупост, като тази, за да нарани умишлено друг. Прекалено се преплетох, но мисълта ми е, че и ти един ден можеш да бъдеш в същата ситуация, защото не можеш да видиш бъдещето и как може да навредиш неусетно на някого, дори и да го обичаш безкрайно много.
В случая се радвам за авторката, надявам се в НИКАКЪВ случай да не му прости, защото унижението наистина е голямо и той е казал, че и приятелите му са замесени в това, което ще рече, че не 1 човек знае какво прави зад гърба на приятелката си.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Всъшност той до последно си ми сваляше звезди и се държеше с мен като с принцеса. Не сме имали караници или кавги, че дори да ми дойде на акъла, че може да говори така зад гърба ми. Дойде ми като гръм от ясно небе, понеже нямаше никакви признаци. А колкото до приятелите му, те не знаят нищо, това го каза само и само за да ме излъже, че не е единственият замесен с това момиче и че всичко е просто една игра. Да ама не.
Не съм напълно съгласен със теб!Права си..и аз след време може да нараня някое момиче,но в никакъв случай няма да е по такъв долен начин.Щом не иска да е с нея защо я лъже?Защо върти номера и обяснява колко я ненавижда пред другата?Това са номера типични за една курва (с извинение) , а не за 20+ "мъж"
P.S - Не бих наранил някого,защото знам какво е да ти бият шута без причина, и то когато се раздаваш на 101 % за тази връзка..)
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Като чета темата ме изпълват спомени за това на колко хора аз също съм вярвала и просто така от днес за утре всичко се преобръща надолу с главата. Буквално. Даже не минава и ден, а няколко часа.
Аз те поздравявам за характера! Силно момиче си, така и трябва да бъде! Сигурна съм, че няма да се огънеш и няма да го допуснеш да те манипулира и няма да се върнеш при него! Евала, че си го изгонила, а не си си тръгнала ти! Даже му събери боклуците, остави му ги пред вратата и му кажи да си ги взима. Пълен игнор. Съчувствам ти, защото аз цял живот съм се нагледала на лицемери и на такива хора, които просто не може акъла да ти побере как се държат с теб и кво правят зад гърба ти.
Горе главата, гледай напред, мисли за себе си и се развивай! Ще срещнеш някой по-добър от тоя нещастник.
Първоначално написано от antifashionshit
Аз си мисля, че тая тема е измислица. Не си представям как е станало това нещо в действителност...
я ми кажете някой потребител, който се намира в Англия?
ETA: nvm, намерих си
Последно редактирано от LadyDi : 02-28-2014 на 10:59
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Малко прекалено идеално/гладко стават нещата в разказа, но друго няма к'во да пречи. позната си поддържа 2ма реални в рамките на една страна по подобен начин. Случват се и такива неща...
+ реакциите са й твърде рационални, не е шокирана; + изключително добрият лъжец й оставя компютъра си с включен скайп и излиза;
Не знам да се радвам ли, че не вярвате или да ви се нервя, че сте толкова захлупени.
Ама предпочитам да се радвам, че не сте попадали на такива хора като приятеля й. Явно не сте го преживявали..
Я, просветлете не-българчето тук какво означава "захлупени"? :Д
нещо като кон с капаци
смотльо, който не вижда по-далеч от носа си![]()
Научих нова дума:д
Он-
Не мисля,че авторката лъже.Има подобни индивиди като гаджето й.Освен това ,трябва ли да изразява шокът си в темата? И не значи автоматично ,че не е шокирана.
То и вие обиждате авторка като индиректно я наричате лъжкиня, ама като гледам никой не се е въздържал. Има теми пълни с простащина и обиди, ама там не се правиш на шефче. На вас като не ви се вярва, що не се въздържате от коментари ? Или всичко е на избирателен принцип ? И като не си захлупена, защо се обиждаш ?
Ама то тука всяка тема е лъжлива.
Момичето направи темата да сподели с нас , а вие я нападате.