Първо най-добре кажи на нея, защото ако и каже той, може би нищо няма да и каже, там е въпроса. Не се знае дали ако му кажеш, че знаеш за това няма да се разделите в краен случай и така или иначе другата да продължи да му вярва. Макар, че има възможност тя да не ти повярва и на теб, да реши, че ти си лошата в случая и го искаш просто за себе си. Другият вариант, ако останете заедно е да те излъже теб, че няма вече нищо общо с нея, а в същото време все ще намират кога да си пишат/чуват, след като не си по цял ден у вас.
Според мен така е по добре. Другото което е, не знам какво да мисля за това, което казваш. Поставям се на твое място, аз си имам приятел от 3 години и също не мога да си представя такова нещо да ми се случи, а случи ли се, ще бъда много наранена и със сигурност няма да му го простя. След като 1 година може да говори такива небивалици за вас, питаш ли се дали изобщо на този човек му пука за теб, или просто си запълва времето? Щом е способен да направи такова нещо, кой знае колко пъти ти е изневерил в реалността, не само в интернет.
Според мен говори с него, кажи му, че знаеш. Ако искаш сподели какво ти е казал той по въпроса, предполагам на много от форума ще им бъде любопитно как постъпва даден мъж в такава ситуация, на всичкото отгоре с 5год. връзка. При всички ситуации ако си умно момиче, каквото и да ти каже, ще оставиш този човек. Изглеждаш много разбрана, по начина, по който се изразяваш, особено че не си като останалите момичета, които веднага биха тръгнали да нападат "онлайн приятелката" на приятеля си, а казваш, че тя няма вина (което е така, наистина, но жените сме странни личности). Желая ти успех и моето мнение е, че заслужаваш повече!
Последно редактирано от fenkaaa : 02-24-2014 на 20:07