.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от I_am_confused Виж мнението
    В момента съм страшно объркана. Може би е нормално де, но все пак. Говорих с някои други мои приятелки тук, както и хора в България, такива с които винаги съм била близка и ми казаха, че съм постъпила глупаво. Че това било само онлайн и не трябвало да го взимам толкова присърце, нали той си лягал с мен, а не с онази. И той не спира да ми звъни. Чувствам се наранена и наистина не искам да съм с него, но дали не направих грешка, че прибързах толкова много?
    Глупости, въобще не си го и помисляй. Сега ще простиш онлайн (ако въобще е било само това, защото според мен щом е способен така умело да лъже, че си няма приятелка, сигурно чат-пат е оправял и по някоя друга извън онлайн пространството), следващият път ще простиш физическа, а след още някоя година и извънбрачно дете.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Глупости, въобще не си го и помисляй. Сега ще простиш онлайн (ако въобще е било само това, защото според мен щом е способен така умело да лъже, че си няма приятелка, сигурно чат-пат е оправял и по някоя друга извън онлайн пространството), следващият път ще простиш физическа, а след още някоя година и извънбрачно дете.
    Това!!!

Няма смисъл да се връщаш при него, писал си е с нея онлайн, не са имали физически контакт, но не забравяй, че са се разбирали да се видят, като си дойде в БГ. А тогава дали щяха само да се гледат? Ами ако дотогава ти не беще разбрала? Ами ако има още куп неща, за които не знаеш? .. Всеки заслужава 2-ри шанс, но според мен не и този човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си