Първо едно огромно БЛАГОДАРЯ на тези които са отделили време и са прочели темата ми : )
На въпроса - "Как разбра майка ми " ... ами една нейна колежка гледа на карти,и е видяла че той е идвал при мен и сме били заедно ..
тя винаги познавала .. дори и е предсказала че ще умре .. и от това най много ме е страх,защото майка ми попринцип
я боли често глава и не е в много добро състояние от доста години .. а тя е човека който обичам страшно много
и искам тя да е жива и здрава .. но просто исках малко разбиране .. никога до сега не съм обичала по този начин ..
с този мъж преживях уникални неща.. научих много .. правил е много за мен ..
отдели ми много време и внимание .. даде ми любовта от която се нуждаех .. винаги ме е подкрепял ..
Човек не избира в кого да се влюби .. И човек когато обича истински не може просто с лека рака да си каже"край" и да приключи всичко..
Той е много добър човек наистина и не го казвам просто защото сам влюбена а защото времето през което сме си говорили,
а то е в продължение на 1 или 2 години по скaiп .. сам го питала доста неща,общували сме много и знам за него почти всичко..
Общуването е много важно в една връзка според мен .. има някои двойки,които се виждат всеки ден, но не знаят един за друг толкова много неща , колкото ние с него..
Виртуалното общуване ми е помогнало да го опозная доста.. Не си ли мислите че може би това е нещо истинско и от негова страна ..
34 годишните мъже на негово място според мен биха постъпили по доста различен начин ако бяха с лоши намерения ..
Той на скоро дойде тук..при мен.. бяхме 3 дни заедно .. без да го правим .. не ме е докоснал..знаеше че няма да можем да го правим,но въпреки това дойде ..
Мислите ли че човек който иска да е с мен само заради секса.. ще дойде след като знае че няма да го правим ? ..
Всеки си има мнение,и знам какво е в главата на всеки ,когато чете моята история ..
Казвате си тая малката му се е вързала на думите, а той я лъже ...
Всеки си има мнение така е и пак ви казвам,благодаря ви че сте ми отделили време.. но погледнете и от хубавата страна .. не само от лошата..
Не знам защо всеки се шашка от тази разлика... има хора , които са си набори.. и са като куче и котка ..
защо всеки път трябва да мислим за хорското мнение.. те винаги ще обсъждат .. това няма да се промени ..
Той щял да е на 50 а аз на 33 примерно .. и какво от това ? ако се обичаме истински и двамата има ли значение ..
Човек докато не опита няма как да разбере .. а относно това че .. понеже е по голям си мислите че е по yлегнал.. напротив ..
дори си мисля че аз съм по yлегнала от него .. обичам да си стоя вкъщи..обичам спокойствието..
Просто имам нужда от него..и от любовта му .. : )