.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Имам проблем

Имам проблем когато съм с приятелката си и тя е седнала в мен и се целуваме да свършвам в гащите (не ми се търка само седи) някой може ли да ми обясни защо така се получава?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щот не си си бил достатъчно чикии

Може би мозъкът ти изпраща сигнали за възбуда към половите ти органи, увеличава се притока на кръв и съответно получаваш ерекция. Но тъй като най-вероятно не си изпитвал толкова интимни изживявания или просто я смяташ за много секси, от там се получава преждевременната еякулация. За да не се стигне до там, както предполагам не искаш, може да си набиеш няколко чикии преди да се срещнете, за да не позволиш това да се случи в неудобен момент. Или пък ако смяташ, че вече сте дорасли за полов контакт - защо не я помолиш тя да ти набие чикии или да ти направи френска, така еякулацията ще бъде много по-приятна!

Цитирай Първоначално написано от peanut93 Виж мнението
    Може би мозъкът ти изпраща сигнали за възбуда към половите ти органи, увеличава се притока на кръв и съответно получаваш ерекция. Но тъй като най-вероятно не си изпитвал толкова интимни изживявания или просто я смяташ за много секси, от там се получава преждевременната еякулация. За да не се стигне до там, както предполагам не искаш, може да си набиеш няколко чикии преди да се срещнете, за да не позволиш това да се случи в неудобен момент. Или пък ако смяташ, че вече сте дорасли за полов контакт - защо не я помолиш тя да ти набие чикии или да ти направи френска, така еякулацията ще бъде много по-приятна!
    + 1 mnogo polezne savet

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Чикии и няма да става така.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Правете секс

благодаря за отговорите. между другото това се случва само с нея няколко момичета са ми лапали и не съм свършвал толкова бързо .

Нормално е да се възбуждаш от приятелката си но както казаха по-нагоре правете секс

трясни си 2-3 рачни и после и скочи

Това е то-любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си