.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Няма начин да излизам с жена и да не искам от нея секс, олеле малее това направо ме потресе. Значи всички мъже с които вие излизате искате и да чукате ? Тоя довод е толкова смешен, че направо не знам как да реагирам. Е добре дошла в реалността, напусни матрицата, мъжете могат да излизат с жена по много причини и сред тях напълно може да отсъства фактора секс.
    Аман от твоите буквални интерпретации. Много добре знаеш, че има огромна разлика между отношението на жените към мъжете-приятели и обратното. Никоя не е казала, че мъж излиза ли с жена, задължително иска да спи с нея. Но в случая те дори не се познават добре, а той си заминава след месец. Е приятелство ли ще да търси като излиза с нея?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ние сме ограничени, ама ти си тоя, който не вижда разликата? Как става тоя филм?
    Студентски град доста ти е промил мозъка...ама нормално де, предвид на какво предлагане си свикнал.

Ако може, ДРЕЙД да обясни разликата, щото тукь явно жените сме няква втора категория хора, чието мнение пет пари не струва.
    Разлика има, няма сега да седна да я обяснявам. Аз не съм казал нищо против вас, просто ме потресе как всички жени мислите, че след като някой мъж е излязъл с вас, то значи автоматично иска да спи с вас. Сигурно ви повдига самочувствието да мислите така, но това не е правило изобщо даже. Забавно е и как винаги упреквате мъжа, че видиш ли не възприемал намеците, ако откажел едва ли не бил гей и така нататък. Разберете, че често мъжете много добре виждат какво искате, но просто не проявяват интерес и за това се правят на ударени. Като гледам той даже и е намекнал, че няма да стане, ама тц.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    А ти си умствено напреднал бе.Ми говорех като са на кафе да му го лапа сама не да идеш при някои и аиде.Там да се разберът.Пак и кво се праиш на интересен ся ако сме на купон и ти кажа аре да ти прая свирки и ти ште ми откажиш.да бе да
    Първо отдавна ми мина времето в което купон се е асоциирало с място възможно за секс. Сега ако сме на купон по някакви неводоми господни пътища с теб и дойдеш да ми предложиш такова нещо, не само че няма да се навия, ами и ще ти се изсмея и ще продължа да си пия ракията. Даже ще трябва да си доволна ако само се изсмея, а не реша да те направя на 2 стотинки пред хората.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аман от твоите буквални интерпретации. Много добре знаеш, че има огромна разлика между отношението на жените към мъжете-приятели и обратното. Никоя не е казала, че мъж излиза ли с жена, задължително иска да спи с нея. Но в случая те дори не се познават добре, а той си заминава след месец. Е приятелство ли ще да търси като излиза с нея?!
    Ами причини много, например тя го е поканила и той от уважение е излязъл, дето се вика да не и троши хатъра. Хайде след като аз интерпретирам буквално ми обясни, кой мъж който иска да спи с някоя мацка след като тя проявява интерес да излизат пак и го вика я отрязва ?
    Последно редактирано от draid : 03-02-2014 на 10:26

anonymous708973
    Guest
    А, значи връзка от разстояние може, ама приятелство от разстояние - не? Къде е логиката?

Дрейд, не ме разбра. В случая съм на твоето мнение, върни се и ми прочети мненията по темата.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А, значи връзка от разстояние може, ама приятелство от разстояние - не? Къде е логиката?

Дрейд, не ме разбра. В случая съм на твоето мнение, върни се и ми прочети мненията по темата.
    Ми не че не може, ама според теб мъж на години ще излиза ли по кафенца с женски, които просто са му приятни за лафа с цел да поддържа интернет приятелство по-късно?
    То и това може де, ама пак опираме до смотльото.

Мега фен Аватара на babity
    Разлика има, няма сега да седна да я обяснявам. Аз не съм казал нищо против вас, просто ме потресе как всички жени мислите, че след като някой мъж е излязъл с вас, то значи автоматично иска да спи с вас. Сигурно ви повдига самочувствието да мислите така, но това не е правило изобщо даже. Забавно е и как винаги упреквате мъжа, че видиш ли не възприемал намеците, ако откажел едва ли не бил гей и така нататък. Разберете, че често мъжете много добре виждат какво искате, но просто не проявяват интерес и за това се правят на ударени. Като гледам той даже и е намекнал, че няма да стане, ама тц.
    Мдам. Пределно ми е ясно колко е комфортно да се правиш, че не схващаш намека. Хем си вземаш к'вото искаш, хем не е нужно да обещаваш/правиш нещо/да вземаш решение за каквото и да е. Така да си експлоатираш ситуацията... ОК. Ама обясни ми каква би била причината да си сигурен, че не искаш да я тряскаш, нито връзка, както и че тия отношения имат срок на годност и пак да не режеш. Малко безлогично ми се вижда, особено от позицията на човек с такова ограничено време, където всичките ми отношения са със срок на годност.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ами причини много, например тя го е поканила и той от уважение е излязъл, дето се вика да не и троши хатъра. Хайде след като аз интерпретирам буквално ми обясни, кой мъж който иска да спи с някоя мацка след като тя проявява интерес да излизат пак и го вика я отрязва ?
    Един път от уважение се излиза, да, ама когато и той я търси? За второто вече казах - смотаният, който не знае как да подходи.

Ама аз не чух той да я е търсил. Видях само как тя го е търсила втори път и той я е отрязал. Явно просто не разбирате как мислят мъжете и няма нужда да се напъвате. Да казваш, че ако е на възраст и е излязал с нея за друго го прави смотан е потресаващо смешно. Не знае как да подходи ? То от къде изобщо знаеш какво иска той, че да определиш дали не знае как да подходи.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Явно просто не разбирате как мислят мъжете и няма нужда да се напъвате. Да казваш, че ако е на възраст и е излязал с нея за друго го прави смотан е потресаващо смешно. Не знае как да подходи ? То от къде изобщо знаеш какво иска той, че да определиш дали не знае как да подходи.
    Много дълбок смисъл търсиш в съвсем елементарни действия. Казах, че е смотан, ако е станал на тия години и не знае как да подходи към една жена (съответно това означава и да не знае как да я отреже, ако е искал това). Ти пак си извърташ нещата както ти е удобно, нищо ново.

anonymous708973
    Guest
    не знае как да подходи към една жена (съответно това означава и да не знае как да я отреже, ако е искал това).
    А, това го пропуснахме, много добро включване!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    просто ме потресе как всички жени мислите, че след като някой мъж е излязъл с вас, то значи автоматично иска да спи с вас.
    Айде да не използваме думичката "всички".

Авторке, пиши как се развиват нещата, че ни е интересно.

Мега фен Аватара на Rabalka

Първо отдавна ми мина времето в което купон се е асоциирало с място възможно за секс. Сега ако сме на купон по някакви неводоми господни пътища с теб и дойдеш да ми предложиш такова нещо, не само че няма да се навия, ами и ще ти се изсмея и ще продължа да си пия ракията. Даже ще трябва да си доволна ако само се изсмея, а не реша да те направя на 2 стотинки пред хората.

Само да не те напрая аз на две стотинки.минало му било времето смешник

Много дълбок смисъл търсиш в съвсем елементарни действия. Казах, че е смотан, ако е станал на тия години и не знае как да подходи към една жена (съответно това означава и да не знае как да я отреже, ако е искал това). Ти пак си извърташ нещата както ти е удобно, нищо ново.
    Ама това си е ваша интерпретация, че той не знае какво иска или, че не може. Нито знаете какви са им отношенията, нито какво иска и мисли той. Правите си тука някакви заключения че е смотан,тъп,педал без да знаете изобщо той какво иска да постигне. Може да не иска да я реже грубо, намекнал и е ама тя не вдява - ето жените не разбирате от намеци. Просто е забавно как не приемате някой да не ви е харесал и веднага му лепите етикети заради това.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Само да не те напрая аз на две стотинки.минало му било времето смешник
    Много ми се ще да видя как ще го постигнеш. Лапе с изключително малко мозък, изказвания граничещи с дебилизъм и явна липса на каквито и да е наченки на мисъл. Не се опитвай да се надскачаш моля те, отиди си в ъгъла да лапаш пишки и си мълчи, може пък след време да случиш на някой прост богат чичко, дето да ти оцени "способностите" и да ти дава по някой лев да преживяваш.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Лапаи и ти пишки штом тва ти е целта може да ти обарне внимание някои батко и не знам каде имам дебилни изказвания

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ама това си е ваша интерпретация, че той не знае какво иска или, че не може. Нито знаете какви са им отношенията, нито какво иска и мисли той. Правите си тука някакви заключения че е смотан,тъп,педал без да знаете изобщо той какво иска да постигне. Може да не иска да я реже грубо, намекнал и е ама тя не вдява - ето жените не разбирате от намеци. Просто е забавно как не приемате някой да не ви е харесал и веднага му лепите етикети заради това.
    По-забавно е как ти не можеш да асимилираш, че и такива мъже има.

По-забавно е как ти не можеш да асимилираш, че и такива мъже има.
    То че има има, ама не знам как преценихте, че тоз е точно такъв.

Мега фен Аватара на babity
    еми ако не може да вземе адекватно решение ще ме тряска или не (и съответно не му се отдава системно да ме осведоми по един или друг начин за решението си), мдам, не ста'а. Просто не е адекватен спрямо заобикалящата го среда, не че е непременно лява перка.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Ама обясни ми каква би била причината да си сигурен, че не искаш да я тряскаш, нито връзка, както и че тия отношения имат срок на годност и пак да не режеш.
    Ами може да я разиграва(и с право), след като е видял колко упорито му се предлага.
    Била му правила намеци и всички се тюхкат, че не ги е разбрал. Той е също ѝ направил намек - с наглата девойка в даскало, която му се е натискала. По- красноречиво от това здраве му кажи.
    Може да не я реже, за да си чеше егото. Възможности много.

А това, че авторката е превърнала нещо такова във фикс идея, че и срок си има, ми е смешно, но няма да коментирам.

Цитирай Първоначално написано от ArtOfBeauty Виж мнението
    С риск да ви прозвуча като поредната к*рва или трол, което далеч не е така...
    Не бе, не сме си помислили такова нещо, разбира се че далеееч не е така

Курва (Уикиречник) - Съществително нарицателно име, женски род, тип 47 - Безотговорна жена, непостоянна и с променливо поведение, жена която не се съобразява с никакви задължения. Проявява се като личност свободна, разкрепостена и лесно достъпна сексуално при преследване от нея на каквато и да била цел.

Абе да, не я харесвал, ама излиза вече няколко пъти с нея. При мъжете тези приятелски филми са голяма рядкост. Според мен този или си е смотльо, или иска, ама не му стиска да си поиска, за да не се обидиш ти.
    Изобщо не са рядкост приятелските филми. Е, по-малко са от другите, но не и рядкост. Много мъже имат и други интереси освен секс...

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Не вярвам да си сестрата на Квазимодо,така че не виждам причина,поради която да ти откаже.
    Що бе, може пък да си пада точно по сестрите на Квазимодо Истината е че има много причини поради които да й откаже.

Цитирай Първоначално написано от FTanimation Виж мнението
    Не бе, не сме си помислили такова нещо, разбира се че далеееч не е така

Курва (Уикиречник) - Съществително нарицателно име, женски род, тип 47 - Безотговорна жена, непостоянна и с променливо поведение, жена която не се съобразява с никакви задължения. Проявява се като личност свободна, разкрепостена и лесно достъпна сексуално при преследване от нея на каквато и да била цел.
    И чисто информативно ти как разбра какви качества притежава и какви не само от този й пост?

Понякога и един пост е достатъчен да си направиш изовд за съответният потребител .

Цитирай Първоначално написано от VintageMorphine Виж мнението
    И чисто информативно ти как разбра какви качества притежава и какви не само от този й пост?
    Ами аз прочетох внимателно всеки един пост в тази тема, не само този и ако всичко това е истина (надявам се да не е), поведението което девойката показва се покрива с определението което преписах от уикипедия... И понеже самата авторка е написала че рискува да прозвучи като курва или трол, но твърди че не е нито едно от двете... еми ако не е трол, остава другото.

Пък много хора тук й дадоха хубави съвети какво да направи за да се измъкне от ситуацията, дано да ги послуша

anonymous708973
    Guest
    "Личност свободна" - словоредът в определено е откровено комунистически. Какво лошо има да си свободен?
    Дали си безотговорен или не, няма никакво отношение към романтичния ти живот. Може да спи с него, да стане и да учи 8 часа за изпит по медицина. Не е с никого, не лъже никого и не изневерява на никого. Дали поведението й е лошо или не, със сигурност е въпрос на тълкуване. Не проектирай собствените си рамки и задръжки върху живота на други хора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си