.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблем с Микрофона

Говорех по скайп с един приятел, а той ме чуваше слабо... от sound>recording>levels си увеличих микрофона на 40 db и ме чуваше перфектно. От няколко дни насам винаги като говоря с някой по скайп трябва отново да си увеличавам микрофона по същият начин какти написах по-нагоре. Преди го увеличих и нямах проблеми, а сега го увеличавам като излезна от разговора и като влезна пак микрофона е намален и трябва пак да го увеличавам ...Има ли начин да го увелича един път на 40 db и да си стои така... Надявам се да сте ме разбрали На прост език: Влизам в някоя дискусия в скайп, увеличавам микрофона, като излезна той се намаля... като влезна отново, пак трябва да го увеличавам....

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Виж в опциите на скайп, има една за автоматично корегиране на нивата. Може и миксера на Уиндоус да е много намален. Пиши ако не е ясно нещо, ще правя скрийншоти. И си признай какъв ти е Уиндоуса.

Уиндоусът ми е professional от оригинален диск съм го записвал и ако не те мързи няма да откажа на скрийншоти

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Оооох...като във вица с катаджията. То ясно че е профешънъл, ама ХП, 7, 8 ли е? Приемам, че е 7. Възможно е да се регулира и през аудио мениджъра на звуковата карта, но там не е толкова еднотипно.

Последно редактирано от ZloboMiR : 02-27-2014 на 00:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си