Здравейте на всички. Току-що открих старата си регистрация в този сайт и разгледах няколко теми касаещи се за проблема, който бих искал да споделя с вас. Тъй като в тези теми писаха доста различни неща, не успях да реша как да процедирам. Без повече овъртания, проблемът ми се състои в следното:

От около половин година излизам с едно момиче. (Според мен нормалният период, в който една двойка започва сексуалния си живот.) Тя е на 17, а аз на 20. Обичаме се много, всеки ден поддържаме връзка, въпреки че разстоянието ни разделя. Немалко пъти ми е споделяла, че много се е привързала към мен. Тя не е имала сексуален контакт досега и това я кара да се чувства много притеснена. Опитвам се полека да я накарам да се почувства комфортно, да я предразположа, като правим нови неща. Но стигне ли се до темата за секса тя ми казва, че много се притеснява и дори не съм я виждал гола все още.

Така, може да ви звучи глупаво, но бих искал да ви помоля за съвет как да процедирам, да я предразположа за секс, така че да се почувства готова? Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете.