- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голяма разлика
Аз и моят приятел имаме голяма разлика, но това не ме притеснява толкова, колкото че той е пълнолетен, а аз не съм. Нашите не го харесват особено. Имат ли някакво право да го съдят за педофил?
Ако ти си непълнолетна (а не малолетна) и не те е изнасилил (направил нещо сексуално насила) - не.
Ако си над 14 единствено твоята дума има значение. Пък и тогава трябва да имаш доказателства.
Еми освен ако ти не си на 16 ... а той е вече 50 годишен пенсионер , отказал се от живота ... може да има проблем![]()
Аз сам на 15, а той на 22. И не ми е направил нищо без моето съгласие.
Няма как да го съдят, защото ти ще трябва да дадеш показания. Тоест само ти можеш да го осъдиш.
Не няма как да го съдят споко ... Обичайте се, само внимавай такива връзки в ранна възраст не свършват добре за момичето почти никога ...![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
То ако ставаше така, колко цигани щяха да се съдят за пари един друг![]()
Не знам кви сте такива... на 16 години си още цици нямаш дет' се вика а ходиш да те чука някъв 22 годишен който търси такива заблудени овчици като тебе и като им омръзне ви бие шута и се лепва за някоя твоя приятелка
Не мога да си обясня как мои връстници се занимават с вас, честно. Явно са още по - деградирали от преди.
всички пичове които знам че ходят с 15-16 годишни,винаги ги питам едно и също-Какво си говорите?
Много ми е интересно какъв лаф и до какви изводи се стига![]()
^Аз лично виждам една жизненост и позитивизъм в момичетата на тази възраст, които наборките ми или по-големите вече са/сме изгубили. Всичко им е ново, интересно, не са водили куп неуспешни връзки, не се изтощават от работа и студентски живот, нямат толкова много проблеми. И момчетата с които са са им първи в повечето отношения, което някои предпочитат и намират за по-нежно.
Аз се зареждам при контакти с такива - обсъждат всичко, защото търсят много отговори. Имат много енергия и приемат всякакви идеи, и теории. Това ми е много по-симпатично от цинизъма и вулгарността на 18-25 годишните, които имат опита на 35 годишни, но не са извлекли нищо от него и са си останали на нивото на 13-16 годишните девойчета...
^ сигурен съм, че всички 25 годишни утайки се лепват за малолетни по същите причини
щото не са цинични
Това ми хареса,много смислен пост!
Донякъде и аз виждам супер симпатичното в едно същество на 15 с хиляди въпроси без отговор и някво странно но оправдано за възрастта си и пак симпатично поведение
Само си представи ,момиче на 22-23 именно с този дух който описа така добре,плюс бонуса и да разсъждава като за годините си.
Йееес !![]()
^Мхм, изкуство е да запазиш детската жизненост и радост в себе си.
7 години не са чак толкова много. Само внимавай да не забременееш, че тогава ще я втасаш сериозно...
не ви е толкова голяма разлика, поне според мен.С приятеля ми разликата ни е 6години.Аз съм малко по-голяма от теб, но все пак.Вашите не могат да го съдят, това можеш да го направиш единствено ти
Колкото до темата, която отвориха за говоренето и общите неща, мога да кажа само, че много зависи от човека, начина му на мислене, разбиранията му.Има някои 15-18 годишни с които можеш да седнеш и да си говориш на всякакви теми с часове, дори ти да си на 30.Много си зависи от човека!