.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем: боцкаща брада

Приятелката ми се оплаква, че я боцкам с брадата си прекалено много, явно кожата ѝ е доста чувствителна. Обръснах се по-малко от 24 часа преди да се срещна с нея, но даже след като се обръсна имам набола брада. Можех да сложа пяна още няколко пъти и да натисна силно, но това ми остъргва кожата и е ужасно

Имам и крем който омекотява космите на лицето, но все още са твърди.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Бръсначката ти качествена ли е? Ако не, си вземи такава, пробвай с нея и наблюдавай след колко време ще ти се появят на ново косъмчетата.

Мега фен Аватара на tori
    О, и аз съм същата като приятелката ти - гоня приятеля ми и бащата като империалисти щом ги забележа да са с наболи бради, защото се изривам, почервенявам и се чеше като крастава. Даже снощи докарах татито до момент на умопомрачение и почти на рев го изкара, още ми е виновно. :д Иначе страшно много харесвам наболи бради, но... Кожа, какво да я правиш?!

Ми, минавай се с машинка, за да не си остъргваш кожата със самобръсначка. Един приятел така прави и резултатът ми харесва повече, а и казва, че кожата се запазва млада по-дълго време.
    Другият вариант е да си пуснеш брадата дълга, за да не е в неловката дължина, която боцка...
    Може би, ако инвестираш в по-качествени продукти за бръснене ще се справиш, но съдейки по мъжете с твоят проблем, които познавам едва ли...

Мда мисля да опитам други ножчета.
    Цитирай Първоначално написано от VintageMorphine Виж мнението
    Ми, минавай се с машинка, за да не си остъргваш кожата със самобръсначка. Един приятел така прави и резултатът ми харесва повече, а и казва, че кожата се запазва млада по-дълго време.
    Другият вариант е да си пуснеш брадата дълга, за да не е в неловката дължина, която боцка...
    Може би, ако инвестираш в по-качествени продукти за бръснене ще се справиш, но съдейки по мъжете с твоят проблем, които познавам едва ли...
    Тя много повече ме харесва обръснат, така че не е опция да си пусна брада.

Помислих и за коламаска, но след един бърз Гугъл категорично се отказах

Мега фен Аватара на baby_baby
    Купи си друга съмобрасначка

И аз съм със същата гадна чувствителна кожа, а приятеля ми с доста груба брада ... Ще следя темата с интерес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си