- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как хората ни виждат?
извинявам се за мега тъпия въпрос..просто не мога да го проумея...как хората ни виждат като са срещу нас? те ролята на огледало ли играят - примерно,когато сме срещу огледалото се виждаме по един начин,а когато се снимаме по друг начин (страните са обърнати) е? как ни виждат хората? като огледалото или като снимката от телефона?пак се извинявам...не мога да го проумея
В огледалото образа е огледален ... Логично е (а и близко до акъла), че хората ни виждат, както сме на снимки.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
да ;д;д огледалният образ си го харесвам къде къде повече
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
това и правя![]()
но като се сетя как изглеждам в очите на хората ми става лошо
поне става майтап
защото и косата ми е една такава..от нея става всичко ;д
Отмести си пътят и бретона на другата страна и всичко ще е наред.![]()
Как ни виждат хората? Еми както ти се виждаш в огледалото, не както излизаме на снимки -.-
o.O
Hostis Honori Invidia
И аз винаги съм се чудела защо в огледалото изглеждам много по-добре от колкото на снимки.Приятелите ми ме успокояват като ми казват, че просто не съм фотогенична ама никога не съм го вярвала.Кой образ е по-реален?
не вярвах, че някога ще се чудя изяла ли съм достатъчно лсд през живота си и отговорът ще е определено не...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И аз в огледалото се харесвам повече от колкото на снимки. + това камерата е много по лошо качество, от колкото е човешкото око.
някъде бях чела, че човек се вижда 5 пъти по-хубав, отколкото всъщност е хаха :Д
иначе за мен е субективно, всеки вижда отсрещния човек пречупен през неговата призма, затова ако дадеш снимка на една мацка на 10 души, на 3-4 от тях ще им се стори грозна като смъртта, на един ще е симпатична, а другите ще кажат ква е яка.. примерно