.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ...

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Аз пък намирам постъпката да си даде всичките пари и имоти на църквите, за най-малкото глупава.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Аз пък намирам постъпката да си даде всичките пари и имоти на църквите, за най-малкото глупава.
    Да си посветиш живота на духовното, скромното, божието, нематериалното и да събираш пари за сгради (пълни с млади, прави хора) е меко казано парадоксално. Говорел с всеки за Бог...Бог не го търсете в църквата.
    Хубаво е да си отдаден на каузата си до кръв, но не съм сигурна, че това е правилната такава...
    Тези пари щяха да нахранят много гладни деца, гладните души и 1000 храма не могат да ги нахранят.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от VintageMorphine Виж мнението
    Да си посветиш живота на духовното, скромното, божието, нематериалното и да събираш пари за сгради (пълни с млади, прави хора) е меко казано парадоксално. Говорел с всеки за Бог...Бог не го търсете в църквата.
    Хубаво е да си отдаден на каузата си до кръв, но не съм сигурна, че това е правилната такава...
    Тези пари щяха да нахранят много гладни деца, гладните души и 1000 храма не могат да ги нахранят.
    Правилно, да. И аз това казах. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си