.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Спешно

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от nevermind 1234 Виж мнението
    ХЗначи разбрах много късно за мастурбирането- кам с 6 клас.И ся хуя ми ми е доста по-малък от на другите приятели и ми се подиграват.
    Така както го каза сякаш смяташ, че защото не си мастурбирал пишката ти е останала малка. Това да не ти е мускул? Чикиите не са тренировки и няма да ти порасне пишката от тях. И освен това кат` си мерите пишките поне играйте чесно с линийката. Обзалагам се, че съучениците ти манипулират резултатите, опъвайки хуйовете си с ръце до неузнаваемост. Странно е въобще, че се занимавате с такива неща..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Така както го каза сякаш смяташ, че защото не си мастурбирал пишката ти е останала малка. Това да не ти е мускул? Чикиите не са тренировки и няма да ти порасне пишката от тях. И освен това кат` си мерите пишките поне играйте чесно с линийката. Обзалагам се, че съучениците ти манипулират резултатите, опъвайки хуйовете си с ръце до неузнаваемост. Странно е въобще, че се занимавате с такива неща..
    И отгоре на всичкото случаят е спешен... :facepalm:

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Всяка възраст с "проблемите" си!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си