.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Аз искам да го направим, но той..

С гаджето ми сме на 15, скоро правим 16 и сме заедно от почти 1 година. Говорили сме си за секс, и двамата го искаме от известно време, но все още не сме го направили, нашите и техните са си все вкъщи Но вече два пъти сме оставали у нас за около 3 часа, знаейки, че никой няма да се прибере, разсъбличаме се, правим орална любов, но нищо повече, понякога си мисля, че се дърпа и то нарочно Има ли начин да го съблазня, така че НАИСТИНА да поиска да го направим? Чувствам се наистина загоряла, а и доста често прави намеци за това и вече не знам какво да мисля..

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Срам го е да му гледаш инструмента.
    Ниски нива на тестостерон също са възможни.

Определено не го е срам може би второто

Може да го притеснява това, че си девствена. Или че ще свърши бързо.

За девствеността ми също сме говорили, притесняваше се да не ме боли, но когато бях по-малка имах малък инцидент с гимнастика и хименът ми се разкъса, така че знае, че няма да е болка за умиране. Но за свършването ми е казвал, че се притеснява Дали мога някак да го предразположа, за да не се притеснява и просто да се наслаждаваме на момента?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Спри да го задоволяваш орално и може и да му се прииска повече.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Срам го е не го карай на сила изчакайте още време

Мега фен Аватара на RapExotic
    Що за глупост е че първия път ще свърши бързо? По скоро го е срам да не се изложи. Примерно да не уцели или да не успее да те докара до оргазъм. И е прав. Първия път няма да е най-приятния, но все от някъде трябва да започнете.

Предполагам.. Да говоря ли нещо с него?..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Що за глупост е че първия път ще свърши бързо?
    Каква ли? Ами, ще ти подскажа с фактът, че никое момиче не се притеснява, че приятелят й ще свърши бързо, когато си губят девствеността един с друг. Кой ли се самонавива и отдава значение на това? Хм...
    Обаче е съвсем възможен завършек... Сети се сам защо.
    И тук ролите се сменят и момичето трябва да успокоява момчето, че нея я вълнува емоционалната част от актът, а техническата я приема за чисто упражнение.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Що за глупост е че първия път ще свърши бързо?
    Цитирай Първоначално написано от VintageMorphine Виж мнението
    Каква ли? Ами, ще ти подскажа с фактът, че никое момиче не се притеснява, че приятелят й ще свърши бързо, когато си губят девствеността един с друг. Кой ли се самонавива и отдава значение на това? Хм...
    Обаче е съвсем възможен завършек... Сети се сам защо.
    Имах предвид, че е точно обратното. Първия път може и въобще да не свърши, или да се наложи да свършва по алтернативен начин.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Примерно да не уцели или да не успее да те докара до оргазъм.
    Децата още се развиват, ти за оргазми говориш. Смятай.
    По - вероятно е изобщо да не знае къде трябва да го вкара!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    По - вероятно е изобщо да не знае къде трябва да го вкара!
    Къде живееш изобщо? В някоя пещера?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Къде живееш изобщо? В някоя пещера?
    Дриймърке, ти се смееш, но на мен ми се случи. С 18 годишен, с профилиращ Биология :/

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Дриймърке, ти се смееш, но на мен ми се случи. С 18 годишен, с профилиращ Биология :/
    Да, бе :О

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Уникално се надъних тогава. Нито презерватив знаеше как се слага, нито нищо. Затова изобщо не съм учудена от мнението на Хилари.

<---"Звънни на батко ти него не го е срам" - Това в кръга на шегата.
    Ами опитай да го притиснеш..съблечи го,духай му,съблечи се и ти и би трябвало да стане работата.Ако ли не..късай го,гей е!
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Уникално се надъних тогава. Нито презерватив знаеше как се слага, нито нищо. Затова изобщо не съм учудена от мнението на Хилари.
    Xaxaxaxxaxa - извини ме,но ще се посмея за твоя сметка.Боже Господи,къде да си удара главата..на 18 години да не знае елементарни работи.В манастир ли е расъл г-на "Биология"?
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на Dusty
    Притесняват се хората ..

anonymous708973
    Guest
    Че какво значи "не знаеше", бе :д Колко начина има да се издъниш с това :д

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ^Има, има. И на мен ми се е случвало подобно нещо. Беше нещо от рода на "Чакай, че май наобратно се опитвам да го сложа"

Мега фен Аватара на draid
    Абе хора за какъв срам говорите, след като седят голи и си правят орална. Да не знае и къде да го вкара след орална също не е много вероятно, ама айде. Сигурно се притеснява от нещо, ама просто следващият път като се съблечете и му правиш орална не го докарвахй до край, а му кажи че искаш да стъпите на следващото стъпало. Ползвайте презерватив задължително.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Прави му орална в легнало положение, след известно време изкарай една гума, започни да да слагаш презерватива ако зпочне да се дърпа, потърси отговор.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ^Има, има. И на мен ми се е случвало подобно нещо. Беше нещо от рода на "Чакай, че май наобратно се опитвам да го сложа"
    E, сериозно ли си толкова придирчива? Еми, тъмно ще да е било, объркал се е.
    Разбирам да не е осъзнал, да го нахлузва обратно една камара време и тогава да се усети, ама... всичко се случва.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си