.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    WorldFan
    Guest

Качване на мускулна маса или изчистване за релеф?

Здравейте, аз съм на 18 години, висок съм 183 и тежа 75кг. Единственото с което съм се занимавал са бойни спортове 4-5 месеца, но спрях. Преди не съм се занимавал с фитнес или лостове. Тялото ми го определям като ектоморф. От сега съм решил, че няма да съм чист (ще използвам добавки) и искам ако може да ме насочите към нещо, целта ми е да кача максимално много мускулна маса.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Демек като използваш добавки ще си мръсен?

Супер фен
    Има няколко подходящи неща: суроватъчен протеин, протеин с казеин за по-дълготраен ефект и нощно вземане преди лягане, гейнър за обща маса, креатин ако нямаш достатъчно сила във фитнеса. Това са основните. От по-маловажните някои вземат глутамин, аминокиселини и разклонени аминокиселини-ВСАА.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Протеин и креатин пробвай. Добра комбинация са

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Има няколко подходящи неща: суроватъчен протеин, протеин с казеин за по-дълготраен ефект и нощно вземане преди лягане, гейнър за обща маса, креатин ако нямаш достатъчно сила във фитнеса. Това са основните. От по-маловажните някои вземат глутамин, аминокиселини и разклонени аминокиселини-ВСАА.
    Бисера2

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Бисера2
    Не знам къде точно има бисер. Аз такъв не виждам. Казеинът се усвоява по-бавно и действа по-продължително време. Креатинът е създаден за сила преди всичко. От глутамина много хора не са доволни и при някои изобщо не действа и дори смятат,че ефектът е по-скоро психологич4ски. По пътя на самовнушението. затова го сложих в раздел по-маловажни. Я действа,я не. Похарчени пари, а гаранция-Франция!

Супер фен
    Да разделим добавките по групи и важност:
    1) Суроватъчен протеин, протеин съдържащ казеин, гейнъри.
    2) Комплексни аминокиселини (тоест обикновени), ВСАА-верижно разклонени аминокиселини. Витамини, микроелементи.
    3) Креатин.
    4) Глутамин, аргинин, азотни бустери.
    5) Прохормони с натурален произход.
    6) Хормони, стероиди.

Мега фен
    Те още колко влизат..Ако имаш наредба от 1 до n , ти си стигнал някъде до a2,a3 и като влезеш в един сайт за добавки гледаш какви ли не глупости продават хората..Много ми е интересно и следя.. Рекламите са мощни и келешите купуват и си седят прани гащи,защото мислят,че с тия добавки ставаш ебати мощния и си седят на 60 кила и се чудат к'во става

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си