Е,дойде ред да споделя и аз нещо. От началото на учебната година си падам по едно момче,което е три години по-голямо. Не е огромна разликата на годините. Първоначално не контактувахме,но от два месеца си говорим,пишем си,постоянно сме заедно в училището. Хубаво де,ама като стане въпрос за обвързване.. Ходеше с една,която е по-малка от една година от него,да не навлизаме в подробности..Таа.. Тази Валя е изключително красива и няма как да се меря с нея. Всъщност.. Всеки човек трябва да се харесва такъв,какъвто е,but..
Сега започнаха да разгласяват едни от класа му,че ходи с една. Първоначално го приех изключително леко,понеже ми споделяше толкова много неща,а се познавахме едва от няколко седмици. След това се започнаха и мъките.. Може би разбра,че имам симпатии към него и винаги се опитва да направи така,че аз да страдам.Постоянно говори за въпросното момиче..и в разговорите ни присъства нейното име..та.. много неловко става..
С мъка на сърцето вече почти го приех. Да се насочим и към друг проблем. Една от съседния клас го харесва. Ясно,че не му допада момичето,но се държи с нея като прасе. Обижда я,а тя просто показва какво изпитва към него.
Ъгх.. Понякога се чудя.. Защо винаги харесвам момче,с което нямам шанс? Което се държи като простак с момичетата,които не му допадат? ..
Исках да споделя. Не знам какво да правя вече. Започнахме да се сближаваме,а това не е на хубаво,защото колкото по-близки ставаме,то го харесвам все повече и повече..
Съвет?!